Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έως και 2 μήνες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο Calvin Ramsay

Έως και 2 μήνες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο Calvin Ramsay

Ο εφιάλτης τραυματισμών του Calvin Ramsay συνεχίζεται, με τη νέα ομάδα του να επιβεβαιώνει ότι ο αμυντικός θα μείνει εκτός δράσης για έως και 8 εβδομάδες.

Ο δεξιός μπακ εντάχθηκε στην ομάδα της Championship πριν από τη νέα σεζόν, σε αυτό που θεωρήθηκε ως ένα νέο ξεκίνημα μετά το τέλος της σεζόν 2022/23 από τραυματισμό στο γόνατο. Δεν έχει παίξει από τότε που συμμετείχε στην ομάδα κάτω των 21 ετών της Liverpool τον Ιανουάριο και θα πρέπει να περιμένει περισσότερο για να ξαναπαίξει σε ένα ανταγωνιστικό σκηνικό μετά την τελευταία του ατυχία.

Η Preston δεν έχει επιβεβαιώσει ποιος είναι ο τελευταίος τραυματισμός, αλλά έχει προσφέρει ένα χρονοδιάγραμμα μεταξύ έξι και οκτώ εβδομάδων για τον Ramsay, με τον προπονητή Ryan Lowe να επιμένει ότι θα συνεργαστούν στενά με τη Liverpool.

«Ο Calvin είχε μια μικρή οπισθοδρόμηση, αλλά δεν είναι τίποτα σημαντικό», είπε ο Lowe στους δημοσιογράφους. «Θα βεβαιωθούμε μεταξύ μας με την Liverpool ότι θα κάνουμε τα σωστά πράγματα μαζί του. Απλώς είχε μια μικρή ατυχία και θα φροντίσουμε να τον παρακολουθούμε τώρα. Αν χρειαστούν έξι έως οκτώ εβδομάδες, ό,τι κι αν χρειαστεί, θα φροντίσουμε να τον χτίσουμε και να τον κάνουμε πιο δυνατό.»

Ο Lowe απέρριψε προηγουμένως τις εικασίες ότι ο 20χρονος θα επέστρεφε πίσω στη Liverpool και βρήκε την ευκαιρία για να τονίσει ξανά ότι αυτό δεν θα συμβεί.

«Υπάρχουν πολλές φήμες ότι θα επιστρέψει στη Liverpool και ότι ο δανεισμός ακυρώνεται, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», είπε. «Του έχω μιλήσει ήδη μερικές φορές και προσπαθεί να επιστρέψει μαζί μας με τα παιδιά.»

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Ramsay από τότε που μετακινήθηκε από την Aberdeen στη Liverpool, έχοντας παίξει μόλις 93 λεπτά για την πρώτη ομάδα και 246 για την U21s. Με την Preston έτοιμο να τον υποδεχτεί ξανά όταν είναι έτοιμος, ελπίζουμε ότι μπορεί να αφήσει πίσω του τον εφιάλτη των τραυματισμών του μετά την τελευταία του αποτοξίνωση και να συνεισφέρει θετικά στην ομάδα της Championship

Έως και 2 μήνες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο Calvin Ramsay
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com