Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Παίζαμε καλύτερα με 10 παρά όταν ήμασταν με 11!»

Jota: «Παίζαμε καλύτερα με 10 παρά όταν ήμασταν με 11!»

Ο Diogo Jota πιστώνει μια συλλογική προσπάθεια για τη νίκη της Liverpool επί της AFC Bournemouth στο παιχνίδι του Σαββάτου για την Premier League.

Στην πρώτη τους εμφάνιση στο Anfield της σεζόν, οι Reds έπεσαν πίσω μετά από μόλις τρία λεπτά καθώς ο Antoine Semenyo σκόραρε για τους φιλοξενούμενους. Αλλά ο Luiz Diaz οδήγησε επιδέξια στην ισοφάριση και ο Μοhament Salah μετέτρεψε το ριμπάουντ από το δικό του αποκρουστικό πέναλτι πριν από την ανάπαυλα. Η ομάδα του Jürgen Klopp έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Alexis Mac Allister έλαβε κόκκινη κάρτα στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά ανέβηκε σε απόδοση και εξασφάλισε τρεις πόντους, με τον Jota να ολοκληρώνει το σκορ.

Μετά τον αγώνα, ο Πορτογάλος διεθνής μίλησε στο Liverpoolfc.com για να αναλύσει τη συνάντηση, ένα αξέχαστο ντεμπούτο εντός έδρας για τον Dominik Szoboszlai, τις επιθετικές επιλογές της ομάδας και πολλά άλλα…

Όσον αφορά τον χαρακτήρα, οι Reds έδειξαν όταν βρέθηκαν ένα γκολ πίσω…

Ναι, νομίζω ήταν το αντίθετο από την πρώτη εβδομάδα κόντρα στη Chelsea όπου ξεκινήσαμε καλά και μετά χάσαμε τον έλεγχο. Αυτό ήταν ακριβώς το αντίθετο: δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά και μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Λοιπόν, χαιρόμαστε για την αντίδραση, αλλά τώρα ας προσπαθήσουμε να «αναμίξουμε» και τα δύο παιχνίδια και να τα δώσουμε όλα για όλα τα 90 λεπτά.

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Liverpool στο παιχνίδι…

Όλοι αντέδρασαν πολύ καλά, προσπαθώντας να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον, παρόλο που ξέρουμε ότι δεν είμαστε ακόμα στα καλύτερά μας σωματικά. Αλλά έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους και πολύ χαρούμενος που πήρα αυτούς τους τρεις βαθμούς.

Για το πώς απέδωσε η ομάδα αφού έμεινε με 10 παίκτες…

Κάναμε πλάκα στον πάγκο, ήταν σχεδόν σαν να παίζαμε καλύτερα με 10 παρά με 11! Νομίζω ότι όλοι προσπάθησαν να ξεχωρίσουν, να μπορέσουν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον, να μείνουν πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Και νομίζω ότι αυτό κάναμε. Πήραμε αυτούς τους τρεις βαθμούς και πιστεύω ότι το αξίζουμε.

Για την ποιότητα που έδειξε ο Szoboszlai στο ντεμπούτο του εντός έδρας…

Ναι, νομίζω ότι και ο Macca, τώρα παίζει λίγο πιο βαθιά και προσπαθεί να μας βοηθήσει να χτίσουμε. Για τον Dom, μπορείτε να δείτε ότι τρέχει ολόκληρο το παιχνίδι και δεν αισθάνεται κουρασμένος. Νομίζω ότι και οι δύο θα μας βοηθήσουν. Και ο [Wataru] Endo επίσης, έκανε ντεμπούτο σε δύσκολες συνθήκες και το έκανε αρκετά καλά. Έτσι, ναι, όσο περισσότερο χρόνο περνάμε μαζί θα γινόμαστε καλύτεροι και θα μπορούμε να εξελισσόμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Για την αποτελεσματικότητα της ομάδας…

Ναι, γνωριζόμαστε και για λίγο. Και ξέρουμε ότι έχουμε ανθρώπους στον πάγκο που μπορούν να μπουν και να κάνουν τη διαφορά, οπότε όσο είμαστε στο γήπεδο δίνουμε τα πάντα. Όλοι ξέρουμε ότι έχουμε την ποιότητα να κάνουμε αυτό τον αντίκτυπο στα παιχνίδια. Πρώτα για την ομάδα όλοι εμφανίστηκαν σήμερα. Ξέρουμε ότι όλη τη σεζόν χρειαζόμαστε όλους, οπότε ας μείνουμε μαζί.

Για τη σημασία του Alisson, ο οποίος έκανε αρκετές σημαντικές αποκρούσεις κόντρα στην Bournemouth

Ναι, όπως συνήθως. Ο Αlisson είναι πάντα εκεί για να προσπαθήσει να μας σώσει. Πιστεύω ότι αξίζει επίσης να έχει περισσότερες «καθαρές εστίες», αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό.

Jota: «Παίζαμε καλύτερα με 10 παρά όταν ήμασταν με 11!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com