Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημα παίκτης της Liverpool ο Endo

Επίσημα παίκτης της Liverpool ο Endo

Ποδοσφαιριστής της Liverpool με κάθε επισημότητα είναι από σήμερα ο Wataru Endo, με την ομάδα να τον αποκτά με μεταγραφή από την Stuttgart έναντι €18 εκατομμυρίων!

Ο έμπειρος αμυντικός χαφ ήταν μέχρι πρότινος αρχηγός της Γερμανικής ομάδας, στην οποία αγωνιζόταν από το 2019, ενώ πλέον φοράει το περιβραχιόνιο και στην εθνική ομάδα της Ιαπωνίας.

Στη Liverpool θα φορά το νούμερο 3, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 4 χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος ενός μεγάλου συλλόγου, τη Liverpool.
«Αισθάνομαι καταπληκτικά και αυτό είναι το όνειρό μου. Ήταν πάντα όνειρο να παίξω [στην] Premier League και με έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. ”

“ είναι η πρώτη φορά για μένα που θα παίξω στο Anfield. Ανυπομονώ να παίξω στο Anfield μπροστά στους οπαδούς της Liverpool. Παίζω ως Νο. 6 και είμαι λίγο περισσότερο [από] αμυντικός παίκτης. Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω αυτόν τον σύλλογο αμυντικά και θα έχω καλή οργάνωση. ”

“ Όταν ήμουν παιδί, έβλεπα συχνά αγώνες της Premier League και μου άρεσε ο Gerrard. Μου αρέσει το πώς έπαιζε! ”

“ Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω αυτόν τον σύλλογο αμυντικά και να οργανωθώ στη μέση. Αυτή είναι η δουλειά μου. Προσπαθώ να έχω καλή επικοινωνία με τους αμυντικούς. Πάντα προσπαθώ να σαρώνω πού βρίσκονται οι αντίπαλοι και να τους βρίσκω. ”

Ο Endo υπέγραψε σήμερα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com