Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Roy Keane: «Πολύ μέτρια η απόδοση της Liverpool εναντίον της Chelsea»

Roy Keane: «Πολύ μέτρια η απόδοση της Liverpool εναντίον της Chelsea»

Μεταξύ των δύο ομάδων που αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, η Chelsea έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επανακάμψει αντί για τη Liverpool, η οποία προσπαθεί να αφήσει πίσω της την απογοητευτική σαιζόν 2022/23 σύμφωνα με τον Roy Keane.

Αν και υπήρχαν περίοδοι κατά τη διάρκεια του αγώνα όπου οι Κόκκινοι έδειξαν στιγμές αναλαμπής και δικαιολόγησαν την άποψη του Jurgen Klopp ότι «η Liverpool θα αναγεννηθεί» στην συνέντευξη που είχε δώσει πριν την αναμέτρηση ,ο Roy Keane δεν πείστηκε από την απόδοση των Κόκκινων.

«Νομίζω ότι έτσι θα γίνει με την Chelsea ειδικά μετά το φτωχό ξεκίνημα που είχαν.» είπε στο Sky Sports. «Νομίζω πως η Liverpool δεν ήταν καθόλου καλή αν και στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες φάνηκαν αρκετά μέτριες.» συνέχισε.
«Με τους νέους παίκτες ο Pochettino θα είναι ευτυχισμένος και αν και απόλαυσα το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο ήταν εξαιρετικά φτωχό.» επανέλαβε.

Ο πρώην παίκτης της Manchester United στάθηκε ιδιαίτερα στην κριτική του απέναντι στον Reece James της Chelsea, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο με το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ο οποίος άφησε αμαρκάριστο τον Luis Diaz στο μοναδικό τέρμα που σημείωσαν οι Κόκκινοι.

«Ο James δεν τρέχει καν στη συγκεκριμένη φάση.» είπε. «Μιλάμε πάντα για τέτοιες καταστάσεις , όπου ο James τον βλέπει να τρέχει και δεν τον ακολουθεί.» συνέχισε. «Μιλάμε πάντα για τέτοιου είδους συστήματα, αλλά εδώ ο James φαίνεται να λέει ‘οκ, παίζω από τα δεξιά και δεν είναι αυτή η δουλειά μου’. Πρέπει να τρέξεις πίσω και να μην τον αφήσεις να περάσει.»

«Κοιτάξτε, μου αρέσει πολύ ο James και νομίζω ότι είναι ένας εκπληκτικός παίκτης όταν προωθείται αλλά όταν βλέπεις κάποιον να σε προσπερνά από πίσω σου και δεν ακολουθείς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Απολύτως καμία δικαιολογία. Θα μπορούσε να σταματήσει και να πιεί μια κούπα τσάι.» συνέχισε. «Κοιτάξτε τι κενό αφήνει! Ο James είναι ο αρχηγός και θα έπρεπε να ηγείται δια του παραδείγματος. Ξεκίνα να τρέχεις άνθρωπε μου.» ολοκλήρωσε ο Keane.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com