Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > 4 βασικά σημεία της συνέντευξης Τύπου του Klopp μετά την Chelsea

4 βασικά σημεία της συνέντευξης Τύπου του Klopp μετά την Chelsea

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για αρκετά διαφορετικά θέματα μετά την ισοπαλία της Liverpool με την Chelsea στην πρεμιέρα της φετινής Premier League.
Αυτά είναι τέσσερα βασικά σημεία από τον προπονητή μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα…
1) Κανένα πρόβλημα με την αντίδραση του Salah
Ο Salah δεν χάρηκε ιδιαίτερα όταν τον απογείωσαν και δεν το έκρυψε, αλλά ο μάνατζερ καταλαβαίνει και δεν βλέπει κανένα πρόβλημα.
«Δεν νομίζω ότι έχετε δει ποτέ τον Μο να φεύγει από το γήπεδο χαρούμενος, δεν μπορώ να το θυμηθώ», είπε ο Klopp.
«Είναι εντάξει. Σήμερα, δεν σκέφτηκα το ρεκόρ [επτά συνεχόμενα γκολ σε πρεμιέρα], καταλαβαίνω την απογοήτευση, αλλά είμαι ο προπονητής όλης της ομάδας.«
2) Κάποια ενημέρωση για τον Caicedo? 
«Που είναι η κάμερα?» ρώτησε.
«Οχι.»
Αλλά όταν του είπαν ότι ο Mauricio Pochettino αναζητούσε περισσότερες μεταγραφές, πρόσθεσε, χιουμοριστικά:
«Προφανώς, αυτό θέλει κάθε προπονητής της Chelsea και συνήθως το παίρνει».
3) Καμία ισοπαλία δεν πρέπει να είναι μια καλή ισοπαλία, αλλά με αυτό το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και εκτός έδρας, ο Κlopp κοίταζε το αποτέλεσμα από ένα «μάλλον θετικό» πρίσμα
«Είδα πολλά πράγματα που μου άρεσαν, φυσικά, πράγματα που δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Αλλά το πρώτο μας παιχνίδι, δύσκολο μέρος. Τείνω να το βλέπω μάλλον θετικό», είπε.
«Είμαστε σε ένα σημείο και συνεχίζουμε να δουλεύουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζονται βελτιώσεις», πρόσθεσε σχετικά με την απώλεια του ελέγχου: «Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τα κενά πέφτοντας αντί να μπούμε μέσα, όπως κάναμε στην αρχή. Έπρεπε να το είχαμε λύσει καλύτερα».
4) Χωρίς «εξάρι» αυτή τη στιγμή στην ομάδα, χρειάζεται ευελιξία και ο Klopp ανέφερε ξανά ότι οι παίκτες δεν είναι σταθεροί σε μία θέση, όπως είδαμε με τον Cody Gakpo και τον Alexis Mac Allister.
«Όταν αποφασίσαμε ότι ο καθένας μπορεί να έχει τον δικό του αριθμό στην πλάτη του, τότε ένα [Νο.] δύο δεν ήταν πια δύο και ένα [Όχι. 6] δεν ήταν πια έξι», είπε για να εξηγήσει την άποψή του. «Νομίζω ότι το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι έτσι, ότι οι παίκτες μπορούν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις.»
O Jurgen Klopp στο Stanford Bridge.
O Jurgen Klopp στο Stanford Bridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com