Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Elliott απολαμβάνει ανταγωνισμό παγκόσμιας κλάσης μετά τους «νέους»

Ο Elliott απολαμβάνει ανταγωνισμό παγκόσμιας κλάσης μετά τους «νέους»

Ο Harvey Elliott θέλει να «τσιμπήσει» τη θέση του στη μεσαία γραμμή της Liverpool αυτή τη σεζόν παρά τον ανταγωνισμό από τις νέες μετεγγραφές.

Ο Elliott έκανε 46 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν και ήταν πάντα παρών στην ομάδα μέχρι που έπεσε κάπως σε δυσμένεια προς το τέλος της χρονιάς. Ο 20χρονος αντιμετώπισε με επιτυχία τον φρικτό τραυματισμό στον αστράγαλο που υπέστη στη νίκη με 3-0 στη Leeds τον Σεπτέμβριο του 2021 και έχει γίνει ένα εξέχον μέλος στην ομάδα παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Μιλώντας πριν από την έναρξη της σεζόν με την Chelsea αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Elliott παραδέχτηκε ότι θα είναι «δύσκολο» να επαναλάβει τα λεπτά που κατέγραψε την περασμένη σεζόν, λόγω των «παικτών παγκόσμιας κλάσης» γύρω του.

«Προσωπικά, ο στόχος μου είναι να είμαι στην ομάδα, να σταθεροποιήσω τη θέση μου στην ομάδα. Θα είναι δύσκολο, υπάρχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης εδώ, οπότε δεν θα είναι ποτέ εύκολο», είπε ο Elliott στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Ταυτόχρονα, χρειάζεται απλώς να υποστηρίξω την ομάδα όποτε με καλούν, να φροντίζω να βγαίνω έξω και να παίζω καλά, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να παίζω για την ομάδα, αυτό που θέλει να κάνει ο καθένας σε κάθε παιχνίδι. Και το πιο σημαντικό, να το απολαμβάνω».

Ο Elliott γνώρισε διεθνή επιτυχία το καλοκαίρι ως μέρος της νικήτριας ομάδας της Αγγλίας στο U21 Euros και θα ελπίζει ότι αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε περαιτέρω τίτλους με τους Reds αυτή τη σεζόν. Οι αφίξεις των Alexis Mac Allister και Dominik Szoboszlai έχουν αυξήσει το επίπεδο ανταγωνισμού στους πιο προοδευτικούς τομείς της μεσαίας γραμμής της Liverpool, όπου ο Elliott τείνει να δραστηριοποιείται.

Οι απογοητεύσεις συνεχίζουν να αυξάνονται μεταξύ των οπαδών σχετικά με την έλλειψη μετεγγραφής σε αμυντικό μέσο, αλλά ο Elliott θα πρέπει να εντυπωσιάσει αν θέλει να κρατήσει μια θέση στη θέση Νο. 8.

Ο Elliott απολαμβάνει ανταγωνισμό παγκόσμιας κλάσης με τους «νέους»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com