Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμβούλεψε ο Haaland τον Szoboszlai πριν έρθει στη Liverpool

Συμβούλεψε ο Haaland τον Szoboszlai πριν έρθει στη Liverpool

Ο Dominik Szoboszlai αποκάλυψε τις συμβουλές που έλαβε από τον πρώην συμπαίκτη του Erling Haaland όταν υπέγραψε στους Reds νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Ο Szoboszlai έκανε τη μετακίνηση στο Anfield στις αρχές Ιουλίου, όταν η Liverpool ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του μέσου λίγες ώρες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην RB Salzburg, ο Ούγγρος δημιούργησε στενό δεσμό με τον Haaland, ο οποίος παρουσίασε τον εαυτό του στην παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή σκοράροντας 29 γκολ σε μόλις 12 μήνες για την αυστριακή ομάδα.
Οι δυο τους ακολούθησαν παρόμοιες πορείες καριέρας, καθώς και οι δύο μετακινήθηκαν στην Bundesliga για να ενταχθούν στην RB Leipzig και την Borussia Dortmund αντίστοιχα, πριν καταλήξουν αργότερα στην Premier League.

Καθώς ο Szoboszlai προετοιμαζόταν για τη μετακίνησή του στο Merseyside, έλαβε ένα μήνυμα από τον πρώην συνάδελφό του με συμβουλές ενόψει της επαγγελματικής του δραστηριότητας στην Αγγλία.

«Ο Erling και εγώ είμαστε ακόμα κοντά – στέλνουμε μηνύματα ο ένας στον άλλον και μιλάμε όταν ο καθένας από εμάς έχει χρόνο. Μένω κοντά του τώρα, οπότε πιθανότατα θα έχουμε κάποια δείπνα μαζί», δήλωσε ο Szoboszlai στην Athletic.

«Πριν έρθω στη Liverpool, μου είπε απλά: «Ετοιμαστείτε!». Αλλά ξέρει ότι είμαι έτοιμος. Μου είπε ότι είναι ένα τρελό πρωτάθλημα και ότι θα το λατρέψω».

Με την μετεγγραφή του στους Κόκκινους, ο 22χρονος εντάσσεται σε έναν από τους πιο σκληρούς αντιπάλους του Haaland και θα πρέπει να ανταγωνιστεί τον παλιό του φίλο αν θέλει να πανηγυρίσει μεγάλες διακρίσεις στον σύλλογο. Ο Szoboslai αναγνωρίζει την αντιπαλότητα μεταξύ των δύο πλευρών και λέει ότι ανυπομονεί να τη βιώσει στο γήπεδο της Liverpool για πρώτη φορά φέτος.

«Δεν εκπλήσσομαι από το πόσο καλά τα πήγε στη Man City. Ήξερα τι μπορεί να κάνει και πόση δουλειά κάνει. Είναι ένας απίστευτος παίκτης», συνέχισε. «Γνωρίζω τα πάντα για την αντιπαλότητα μεταξύ της Liverpool και των συλλόγων του Manchester, αλλά είμαι έτοιμος. Γι’ αυτό ήρθα στη Liverpool. Θέλω να δω πώς αισθάνομαι όταν παίζω σε αυτά τα παιχνίδια».

Συμβούλεψε ο Haaland τον Szoboszlai πριν έρθει στη Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com