Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόταση 48 εκ. της Chelsea για Lavia

Πρόταση 48 εκ. της Chelsea για Lavia

Στο κόλπο της απόκτησης του Romeo Lavia μπήκε από το βράδυ της Τετάρτης και η Chelsea, αφού κατέθεσε επίσημη πρόταση, ύψους £48 εκατομμυρίων, μαζί με τα μπόνους, στη Southampton για την απόκτηση του Romeo Lavia.

Οι Λονδρέζοι βρίσκονται επίσης σε αναζήτηση ενός αμυντικού χαφ και αποφάσισαν να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι για τον Βέλγο άσο των Saints.

Η πρόταση της Chelsea ξεπέρασε την τελευταία των Reds, που έφτασε τα £46 εκατομμύρια, με τα μπόνους και πλησιάζει πολύ τα £50 εκατομμύρια που ζητά η Southampton, για να τον παραχωρήσει.

Οι Reds έχουν δει τις τελευταίες εβδομάδες να απορρίπτονται και οι τρεις προτάσεις τους για τον ποδοσφαιριστή, έχοντας καταθέσει την τελευταία τους, την περασμένη Δευτέρα.

Η Liverpool, από την πλευρά της, θεωρεί πως τα £50 εκατομμύρια είναι ένα υπερβολικά μεγάλο ποσό για έναν ποδοσφαιριστή με την εμπειρία και τις παραστάσεις του 19χρονου.

Εξελίξεις στην υπόθεση του Lavia μπορεί να έχουμε μέσα στη μέρα ή μέχρι το Σαββατοκύριακο και μένει να δούμε αν οι Reds θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση, ξεπερνώντας παράλληλα εκείνη της Chelsea ή αν θα στρέψουν την προσοχή τους σε άλλους στόχους.

Πάντως, η ομάδα δεν βρίσκεται κοντά σε κάποιο άλλο στόχο και όπως όλα δείχνουν, πηγαίνει στις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, χωρίς κάποιο «καθαρόαιμο» εξάρι στο ρόστερ της.

Πρόταση και από Chelsea για τον Romeo Lavia.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com