Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Καταλαβαίνω την ανησυχία του κόσμου για τις μεταγραφές»

Virgil: «Καταλαβαίνω την ανησυχία του κόσμου για τις μεταγραφές»

Ο Virgil van Dijk τόνισε στις τελευταίες του δηλώσεις πως αντιλαμβάνεται την ανησυχία που επικρατεί στον κόσμο της ομάδας αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις, τονίζοντας παράλληλα πως παραμένει αισιόδοξος αναφορικά με την έκβαση της νέας σεζόν.

Ας δούμε τα λόγια του Ολλανδού στόπερ:

“ Ναι, σίγουρα μπορώ να το καταλάβω με κάποιους τρόπους. Αλλά δεν είμαι πολύ αρνητικός άνθρωπος, οπότε προφανώς δεν είναι στο μυαλό μου να σκέφτομαι έτσι. ”

“ Αλλά προφανώς όταν φεύγουν πολλοί παίκτες, όταν φεύγει ο αρχηγός σου, φεύγει ο υπαρχηγός σου και αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο δύο προσθήκες. ”

«Και ο τρόπος που παίζουμε, στην κατοχή μας είναι πολύ καλός, αλλά αμυντικά όταν δέχεσαι γκολ δεν είναι τόσο καλός, οπότε μπορώ να καταλάβω μερικούς που έχουν αμφιβολίες. ”

“ Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα όπως έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια είναι η συνέπεια, ως ομάδα, όλοι στην ομάδα, ας δούμε αν θα έρθουν περισσότεροι παίκτες και μετά πρέπει να είμαστε έτοιμοι ξανά για μια μεγάλη σεζόν. ”

“ Θα είναι πολύ δύσκολο αν κοιτάξουμε τις ομάδες γύρω μας, αλλά θέλουμε να είμαστε ξανά εκεί ψηλά, θέλουμε να είμαστε ξανά διεκδικητές και ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε είναι με τη συνέπεια που έχουμε δείξει στα προηγούμενο χρόνια, εκτός από πέρυσι που ήταν πολύ απογοητευτική σεζόν. ”

“ Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση, πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και πρέπει να μαθαίνουμε κάθε μέρα. Υπήρξαν χαρακτήρες που έφευγαν από την ομάδα, παίκτες που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην επιτυχία, αλλά άλλοι πρέπει να ανέβουν. ”

“ Είναι μια ωραία πρόκληση κατά τη γνώμη μου. Θα πρέπει να είμαστε ενθουσιασμένοι. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, οπότε ας το κάνουμε. ”

Virgil van Dijk και Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com