Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολύ θετικό το κλίμα στην Liverpool, καμία σχέση με το περσινό

Πολύ θετικό το κλίμα στην Liverpool, καμία σχέση με το περσινό

Το αξιέπαινο αλλά απαιτητικό και κουραστικό κυνήγι του quadruple της σεζόν 21/22 από την Liverpool, επέφερε μια πλήρως αποτυχημένη σεζόν αλλά φέτος υπάρχει η αίσθηση ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις σεζόν που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Η περσινή σεζόν έκρυβε πολλές παγίδες που η ομάδα μας δεν κατάφερε να αποφύγει. Μερικές λάθος επιλογές τους προπονητή μας Jurgen Klopp, μερικοί παίκτες που δεν απέδωσαν έτσι όπως αναμενόταν καθώς και τραυματισμοί που για άλλη μια χρόνια δεν έλειψαν. Βγήκαμε εκτός των στόχων μας πολύ νωρίς και σε συνδυασμό με την άσχημη εικόνα στο γήπεδο, οδήγησε εμάς τους οπαδούς να θέλουμε η σεζόν να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Βέβαια οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα σίγουρα δεν είναι αρκετές. Φαίνεται πως χτίζεται από τον Klopp μια νέα Liverpool – η εξέλιξη της προηγούμενης θα έλεγε κανείς – πράγμα που μόνο αισιόδοξους μπορεί να μας κάνει.

Το κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή στην ομάδα σχολιάστηκε και από τον Miguel Delaney της Independent ο οποίος δήλωσε πως το κλίμα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που επικρατούσε πρόσφατα καθώς και πως όλο το εργατικό δυναμικό της ομάδας απολαμβάνει την τωρινή κατάσταση .

Παλιότερα είχε ειπωθεί ότι «υπήρχε δυσαρέσκεια, δεν υπήρχε χημεία μεταξύ των μελών του club» και για την περσινή χρόνια «υπήρχε ένα αρνητικό προαίσθημα» πράγμα που επιβεβαιώθηκε. Σημειώθηκε επίσης ότι ο Klopp μετατράπηκε από ευέξαπτος σε ορεξάτο να φτιάξει την νέα Liverpool που θα ξανακυριαρχήσει .

Οι κινήσεις μέχρι τώρα σίγουρα όχι αρκετές αλλά σημαντικές. Η Liverpool φαίνεται να ανανεώνεται πλήρως σε όλους τους τομείς της. Οι αποχωρήσεις πολλές, με τις περισσότερες να έμοιαζαν σίγουρες. Oι προσθήκες από την άλλη δυο, αυτή του Alexis Mac Alister και του Dominik Szoboszlai που θα αναβαθμίσουν το κέντρο. Θα χρειαστούν και άλλες προσθήκες όπως αυτή του Romeo Lavia που φαίνεται να προχωράει, για να μπορέσουμε να πούμε πως είμαστε καλυμμένοι αλλά η νοοτροπία φαίνεται να έχει αλλάξει ριζικά .

Η νέα σεζόν είναι πολύ κοντά και αυτό που μπορεί να σημειωθεί είναι ότι υπάρχει αισιοδοξία σε αντίθεση με την ματαιοδοξία της περσινής χρονιάς. Πάνω σε αυτό θα πρέπει να σταθεί η ομάδα ώστε να μπορέσει να χτίσει κάτι καλό .

Η πίστη στην ομάδα φαίνεται να έχει επιστρέψει και εμείς σαν οπαδοί θα πρέπει να εμπιστευτούμε και να ακούσουμε τον προπονητή μας, που ζήτησε να εμπιστευτούμε αυτόν και την ομάδα του ενώ επιπλέον δήλωσε «θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε μια σεζόν που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» . Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να στηρίξουμε.

Πολύ θετικό το κλίμα στην Liverpool, καμία σχέση με το περσινό
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com