Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γιατί η Liverpool είναι απίθανο να αποκτήσει τον ξεχασμένο στόχο της Kone

Γιατί η Liverpool είναι απίθανο να αποκτήσει τον ξεχασμένο στόχο της Kone

Καθώς η Liverpool αναζητά περαιτέρω ενίσχυση στη μεσαία γραμμή με τον χρόνο να κυλάει, η επιστροφή σε αγωνιστική ετοιμότητα ενός προηγούμενου στόχου θα μπορούσε να αποδειχθεί ενδιαφέρουσα.

Φαίνεται ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι Manu Kone και Khephren Thuram, θεωρούνταν οι πρωταρχικοί στόχοι των Reds στο πλαίσιο της αναδόμησης της μεσαίας γραμμής. Αν και υπήρχαν ισχυρισμοί καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου σχετικά με συζητήσεις με το νεαρό γαλλικό δίδυμο και τους συλλόγους τους, αυτές αργότερα καταλάγιασαν με τους Alexis Mac Allister και Dominik Szoboszlai να εντάσσονται αντ’ αυτού.

Αμφότεροι υπέγραψαν πριν από τις αιφνιδιαστικές αποχωρήσεις των Fabinho και Henderson, ωστόσο. Τώρα, με το δίδυμο να φεύγει για τη Σαουδική Αραβία, η Liverpool έχει λιγότερο από ένα μήνα για να κάνει τουλάχιστον μία και πιθανότατα δύο νέες υπογραφές στη μεσαία γραμμή.

Ο Romeo Lavia της Southampton και ο Andre της Fluminense αναφέρονται ευρέως ως στόχοι, με δύο προσφορές να έχουν απορριφθεί για τον πρώτο, ίσως να αναζωπυρωθεί παλαιότερο ενδιαφέρον.

Οποιαδήποτε επιδίωξη και να υπήρχε τότε για την απόκτηση του Kone, θεωρήθηκε ότι είχε καταρρεύσει μετά τον τραυματισμό του παίκτη της Borussia Monchengladbach στο γόνατο κατά τη διάρκεια του Euro U21 με τη Γαλλία. Ο 22χρονος αποχώρησε από το γήπεδο στη νίκη με 4-1 επί της Ελβετίας στα τέλη Ιουνίου και, αφού αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες, του δόθηκε χρόνος αποθεραπείας έξι εβδομάδων. Όπως ήταν αναμενόμενο, με τον Jurgen Klopp να επιθυμεί να φέρει παίκτες για την προετοιμασία, οι αναφορές για οποιαδήποτε κίνηση για τον Kone έπεσαν στο κενό ως αποτέλεσμα.

Τώρα, όμως, ο Kone έχει κάνει ατομικές προπονήσεις παράλληλα με την προπόνηση της Gladbach και αυτό οδήγησε πολλούς οπαδούς να ζητήσουν να αναζωπυρωθεί η προσπάθειά του. Ο μεσοεπιθετικός κάνει όμως μόνο ελαφριά προπόνηση και τόσο η BILD όσο και η Kicker αναφέρουν ότι υπάρχουν κάποια πισωγυρίσματα στην αρχική του αποχή έξι εβδομάδων.

Εικάζεται ότι ο Kone δεν θα συμμετάσχει καν στην αποστολή της Gladbach πριν από τη διεθνή διακοπή του Σεπτεμβρίου. Αν και η Liverpool θα πρέπει να είναι πιο ευέλικτη όσον αφορά την ενσωμάτωση των επόμενων μεταγραφών της τώρα, αυτό μπορεί να είναι μια «γέφυρα» πολύ μακριά.

Η BILD υποστηρίζει μάλιστα ότι είναι «πρακτικά βέβαιο» ότι ο Kone δεν θα πωληθεί αυτό το καλοκαίρι, λόγω της διάρκειας του τραυματισμού του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παραμείνει στο ραντάρ, ιδιαίτερα λόγω των δεσμών μεταξύ της Liverpool και της Gladbach, με τον Jorg Schmadtke και τον γιο του Nils σε θέσεις αθλητικών διευθυντών. Αλλά θα ήταν σχεδόν σίγουρα η έσχατη λύση αν οι Κόκκινοι προωθούσαν μια συμφωνία για έναν μισο-τραυματία Kone σε αυτό το στάδιο.

Αντίθετα, η πρόοδός του θα παρακολουθείται με οποιαδήποτε μελλοντική κίνηση να εξαρτάται από την ανάρρωσή του και την επιστροφή του στη φόρμα στη Γερμανία.

Γιατί η Liverpool είναι απίθανο να αποκτήσει τον ξεχασμένο στόχο της Kone
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com