Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμη να κινηθεί για τον Ryan Gravenberch η Liverpool

Έτοιμη να κινηθεί για τον Ryan Gravenberch η Liverpool

Έχοντας τον παίκτη της Bayern Munich στο ραντάρ τους σε όλη την περίοδο του καλοκαιριού, ο δημοσιογράφος Christian Falk τόνισε στο Bayern Insider podcast πως οι Κόκκινοι «νιώθουν έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτηση του Gravenberch».

Ο Falk επισημαίνει πάντως ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί μόλις σιγουρέψουν την υπογραφή του Romeo Lavia. Πιστεύεται ότι ο Jurgen Klopp αποτελεί μεγάλο θαυμαστή του 21 χρονών Ολλανδού διεθνή και ότι σε όλη τη θερινή περίοδο το όνομα του παίκτη εξακολουθούσε να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του Γερμανού τεχνικού.

Αν και ο Lavia παραμένει ο κύριος στόχος των Κόκκινων, σύμφωνα με τον Falk, ο Gravenberch θα μπορούσε να αποτελέσει την τέταρτη και τελευταία μεταγραφή κεντρώου παίκτη γι’ αυτούς.

Γνωστός για τη φυσική του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο αλλά και για τους πολλούς ρόλους που θα μπορούσε να αναλάβει, ο Gravenberch αποτελεί την τέλεια επιλογή για τους Κόκκινους σύμφωνα και με τον Fabrizio Romano, οπότε η τελευταία ενημέρωση που έρχεται από τη Γερμανία, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ότι σύντομα μια προσφορά είναι πιθανόν να φτάσει σύντομα στα γραφεία της Bayern Munich.

Από την πλευρά της η ομάδα του Μονάχου δείχνει να έχει «χαλαρώσει» τη στάση της όσο αφορά το μέλλον του παίκτη, ο οποίος αποτελεί αναμφισβήτητα το διαμάντι των τελευταίων χρόνων των παικτών που έχουν αποφοιτήσει από τις Ακαδημίες του Ajax.

Έτοιμη να κινηθεί για τον Ryan Gravenberch η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com