Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jose Enrique: «Χρειαζόμαστε τόσο τον Kudus όσο και τον Romeo Lavia»

Jose Enrique: «Χρειαζόμαστε τόσο τον Kudus όσο και τον Romeo Lavia»

Ο Jose Enrique εξέφρασε το θυμό του για την «χαλαρή» προσέγγιση των Κόκκινων όσο αφορά την απόκτηση παικτών που χρειάζονται στην ομάδα, αναφερόμενος τόσο στον Mohammed Kudus όσο και στον Romeo Lavia.

Ο πρώην αριστερός αμυντικός των Κόκκινων αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν μπορούμε να αποκτήσουμε έναν παίκτη σαν κι αυτόν;» τονίζοντας ότι ο Kudus μπορεί να παίξει τόσο στη θέση του Νο8 όσο και στη θέση του Salah.

Ήδη δημοσιεύματα δείχνουν ότι ο παίκτης του Ajax θα καταλήξει τελικά στην Brighton, αν και ενδιαφέρον για τον παίκτη έδειξε και η Arsenal.
Οι Κόκκινοι έχουν εξασφαλίσει ως τώρα τις υπηρεσίες μόλις δύο παικτών της μεσαίας γραμμής, κάτι που έγινε όμως πριν την αποχώρηση των Jordan Henderson και Fabinho.

Φανερά ενοχλημένος αλλά και απογοητευμένος ο Enrique, μοιράστηκε και δικαιολόγησε τις αντιδράσεις των οπαδών των Κόκκινων όσο αφορά τη μεταγραφική στρατηγική τους, με το θρίλερ για την απόκτηση του Lavia να συνεχίζεται μόλις μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, λέγοντας: «Γιατί δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τον Kudus; 40 εκατομμύρια ευρώ αξίζει και μπορεί να παίξει τόσο ως Νο8 όσο και στη θέση του Mo Salah.»

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η Brighton, θα αποκτήσει έναν παίκτη που θα ήταν τέλειος για μας ακόμα κι αν δεν ξεκινούσε στην αρχική ενδεκάδα έστω και γι’ αυτήν την τιμή.»

«Χρειαζόμαστε αυτόν τον παίκτη, όπως και τον Lavia, καθώς και έναν αμυντικό από τα δεξιά και έναν κεντρικό αμυντικό, οπότε θα μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για το Πρωτάθλημα» συνέχισε. «Πρέπει να ξυπνήσουμε» ολοκλήρωσε, αφήνοντας αιχμές για τις ως τώρα κινήσεις των Κόκκινων.

Jose Enrique «Χρειαζόμαστε τόσο τον Kudus όσο και τον Romeo Lavia»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com