Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Murphy: «‘Έμεινα έκπληκτος με τη μεταγραφή του Alexis Mac Allister»

Murphy: «‘Έμεινα έκπληκτος με τη μεταγραφή του Alexis Mac Allister»

Ο πρώην παίκτης των Κόκκινων, έγραψε στη στήλη του στη Daily Mail, ότι ο Mac Allister είναι ένας εξαιρετικός παίκτης της μεσαίας γραμμής αλλά δεν περίμενε ότι η Liverpool θα προχωρούσε στην απόκτηση του.

«Δεν περίμενα να δω τον Mac Allister στη Liverpool γιατί δεν είναι ο συνηθισμένος παίκτης κέντρου που προτιμά ο Jurgen Klopp» έγραψε ο Murphy. «Συνήθως προτιμά τους παίκτες που είναι δυνατοί και με εξαιρετική φυσική κατάσταση ενώ ο Αργεντίνος είναι μικροκαμωμένος και παίκτης με τεχνική.» συνέχισε.

«Ανυπομονώ όμως να δω πως θα τον χρησιμοποιήσει ο Jurgen Klopp αλλά και την επίδραση που θα έχει στην ομάδα, γιατί είναι ένας χαρισματικός παίκτης. Σίγουρα η απόκτηση του αποτελεί μια αλλαγή στον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού και θα μπορούσε ο παίκτης να αναδειχθεί σε ηγετική μορφή για την ομάδα.»

«Οι οπαδοί θα τον λατρέψουν.» ολοκλήρωσε ο Murphy βάζοντας τον Mac Allister στη λίστα των παικτών που θα αξίζει να παρακολουθήσει κανείς την σαιζόν που έρχεται μαζί με τους Pao Torres(Aston Villa), Sandro Tonali(Newcastle), Juston Kluivert(Bournemouth) και Mason Mount( Manchester United).

Όσο για τις προβλέψεις του όσο αφορά το Πρωτάθλημα, έγραψε ότι και πάλι ο Erling Haaland θα κερδίσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ με την Manchester City να κατακτά και πάλι το τρόπαιο της Premier League. Σύμφωνα με τον ίδιο την τετράδα θα συμπληρώνουν οι Arsenal, Liverpool και Manchester United.

Murphy «‘Έμεινα έκπληκτος με τη μεταγραφή του Alexis Mac Allister»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com