Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχαιρετά τους Κόκκινους για την Oxford United ο Max Woltman

Αποχαιρετά τους Κόκκινους για την Oxford United ο Max Woltman

Ο 19χρονος επιθετικός της Liverpool Max Woltman, ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην Oxford Utd, σε μια συμφωνία για της οποίας το ποσό που δαπανήθηκε δεν ανακοινώθηκε. Ο Woltman είχε δύο εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα των Κόκκινων, αξιοσημείωτα δε η μία από τις δύο ήταν εναντίον της Milan στο San Siro.

Ο Woltman, που ξεκίνησε να παίζει για τους Κόκκινους από την ηλικία των 7 χρονών στις Ακαδημίες, δήλωσε όσο αφορά τη νέα του ομάδα της League One, ότι «Μου αρέσει το περιβάλλον τους, ο τρόπος με τον οποίο θέλουν να παίζουν και ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

«Έρχομαι από τη Liverpool που έχει τεράστια ιστορία αλλά και η Oxford είναι επίσης μια μεγάλη ομάδα, που την υποστηρίζουν πολλοί οπαδοί ενώ διαθέτει και αρκετούς ποιοτικούς παίκτες. Δεν το βλέπω σαν ένα βήμα πίσω στην καριέρα μου αλλά μάλλον ως ένα βήμα μπροστά.»

«Ελπίζω επίσης ότι θα σημειώσω κάποια τέρματα και θα τους βοηθήσω να ανέβουν κατηγορία. Νομίζω ότι αξίζουν να βρίσκονται σε ανώτερη κατηγορία και οι οπαδοί το γνωρίζουν αυτό. Θέλουν να παίζει η ομάδα τους στο ανώτερο επίπεδο γιατί σίγουρα μπορεί και το αξίζει.» συνέχισε.

«Παραμένω οπαδός της Liverpool για μια ζωή και παίζοντας για αυτούς από πολύ μικρή ηλικία δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα πραγματοποιηθούν τόσα όνειρα μου.» είπε.

«Προερχόμενος από τις Ακαδημίες και κάνοντας το ντεμπούτο μου στο Champions League, στο San Siro αλλά και στο Anfield έχω αναμνήσεις που θα με συντροφεύουν για πάντα.» ολοκλήρωσε.

Αποχαιρετά τους Κόκκινους για την Oxford United ο Max Woltman
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com