Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Liverpool και Sporting CP θέλουν τον Andre»

«Liverpool και Sporting CP θέλουν τον Andre»

Η Liverpool συνεχίζει την αναζήτηση της για την θέση του αμυντικού χαφ, έχοντας πολύ ψηλά στη λίστα της, τον Andre της Fluminense, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως παίζει μόνη της για την απόκτηση του.

Οι Reds βλέπουν τον Βραζιλιάνο ως εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που ο Romeo Lavia δεν καταλήξει στο Anfield, ωστόσο σοβαρό ενδιαφέρον έχει προκύψει και από την Sporting CP, όπως μεταδίδουν στην Πορτογαλία.

Η Sporting θέλει να φέρει στην Πορτογαλία τον ταλαντούχο αμυντικό μέσο, όμως αναγνωρίζει πως η υπόθεση του θα είναι δύσκολη, εφόσον η Liverpool κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του.

Κάτι τέτοιο συνέβη την Τετάρτη, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται στη Βραζιλία, με το ESPN Brazil να αναφέρει πως οι Reds κατέθεσαν πρόταση, ύψους £21.5 εκατομμυρίων για την απόκτηση του, η οποία με μπόνους μπορεί να φτάσει μέχρι τα £25 εκατομμύρια, δηλαδή κοντά στα χρήματα που θέλει η Fluminense. Η συγκεκριμένη πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται πάντως από το Νησί.

Εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση αναμένονται ναι μεν άμεσα, αλλά όχι πριν το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, αφού η Fluminense παραμένει επικεντρώνει στο Copa Libertadores και τη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης με την Argentinos Juniors που έχει μπροστά της, θέλοντας πρώτα να δει αν θα προχωρήσει ή όχι στη διοργάνωση.

Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Andre.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com