Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανήσυχος ο Klopp με την «έξαρση» του ποδοσφαίρου στη Σαουδική Αραβία

Ανήσυχος ο Klopp με την «έξαρση» του ποδοσφαίρου στη Σαουδική Αραβία

Ο Jurgen Klopp εξέφρασε με την σειρά του την ανησυχία του, σχετικά με τον τρόπο άνθησης του ποδοσφαίρου στις αραβικές χώρες και ζητάει αναπροσαρμογές από FIFA και UEFA.

Ήταν θέμα χρόνου να «χτυπηθεί» και η Liverpool από τα λεφτά των Αράβων καθώς είχαμε δυο – μέχρι τώρα – αποχωρήσεις παικτών που στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου δεν φανταζόμασταν ότι θα υπάρξουν. Φυσικά μιλάμε για τους Jordan Henderson και Fabinho, όπου ο πρώτος ως και αρχηγός της ομάδας μας θεωρούνταν σχεδόν απίθανο να αποχωρήσει φέτος ενώ και ο Bραζιλιάνος παρόλο την καθοδική του πορεία την πρόσφατη σεζόν, ήταν παίκτης κλειδί για την ομάδα μας όπου θα πρέπει, όπως δήλωσε και ο Jurgen Klopp, να βρει αντικαταστάτη .

Στην συνέντευξη πριν το ματς με την Bayern Munich, ο manager των Reds ρωτήθηκε σχετικά με την νέα οικονομική δύναμη στον χώρο του ποδοσφαίρου και το πόσο θα επηρεάσει το ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων δήλωσε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως το μεταγραφικό παζάρι της Σαουδικης Αραβιας, έχει μεγαλύτερη διάρκεια από το αγγλικό καθώς λήγει στις 20 και όχι στην 1 του Σεπτέμβρη.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θα δούμε το πόσο θα επηρεάσει το ποδόσφαιρο. Αυτή την στιγμή η επιρροή είναι τεράστια. Αν δεν κάνω λάθος, το μεταγραφικό παζάρι στην Σαουδική Αραβία είναι κατά 3 εβδομάδες μεγαλύτερο από αυτό της Ευρώπης. Αυτό δεν βοηθάει καθόλου! Η UEFA και η FIFA πρέπει να βρουν μια λύση. Βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει, εμάς μας έχει επηρεάσει ήδη αρκετά αλλά θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό.»

Η διάρκεια του μεταγραφικού παζαριού βέβαια είναι μεγαλύτερη και σε χώρες όπως η Ρωσία και η Τουρκία αλλά οι οικονομικές δυνατότητες δεν είναι σε καμία περίπτωση σαν αυτές των χωρών της Μέσης Ανατολής.

Υπενθυμίζουμε ότι στα μέσα Ιουλίου είχε γίνει κρούση και για τον Luis Diaz που απορρίφθηκε αυτόματα. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι τόσο για την ομάδα μας, αλλά και για όλο το ποδόσφαιρο συνολικά αυτή η απότομη ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Μέση Ανατολή θα πρέπει να ελεγχθεί.

Ανήσυχος ο Klopp με την «έξαρση» του ποδοσφαίρου στη Σαουδική Αραβία
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com