Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήττα σε ματσάρα από την Bayern στη Σιγκαπούρη

Ήττα σε ματσάρα από την Bayern στη Σιγκαπούρη

Με ένα θεαματικό τρόπο έκλεισαν τα εκτός συνόρων φετινά φιλικά της Liverpool, αφού οι Reds ηττήθηκαν με σκορ 3-4 με την Bayern Munich στη Σιγκαπούρη, σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, αλλά και Κόκκινες μεσοαμυντικές και αμυντικές αδυναμίες.

Η Liverpool προηγήθηκε με 2-0 και 3-2, ωστόσο πλήρωσε τα αμυντικά της κενά και δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη, δεχόνενη το τελευταίο γκολ στις καθυστερήσεις.

Δίχτυα για την ομάδα βρήκαν οι Gakpo, van Dijk και Diaz.

Με τον Curtis Jones σε θέση εξαριού και τον Joel Matip στο κέντρο της άμυνας ξεκινήσαν οι Reds στον αγώνα και είχαν την καλύτερη δυνατή εκκίνηση, αφού ο Jota έβγαλε ιδανική κάθετη για τον Gakpo και εκείνος με άψογο αριστερό πλασέ άνοιξε το σκορ στο 2’.

Στο 4’ το πλασέ του Mo Salah δεν έγινε ιδιαίτερα απειλητικό, ενώ ο Pavard από πλευράς Bayern σημάδεψε το δοκάρι στο 11ο λεπτό, μη καταφέρνοντας να ισοφαρίσει σε 1-1.

Το 2ο γκολ του αγώνα ήρθε όμως από τους Reds με τη συμπλήρωση 29 λεπτών αγώνα, όταν ο Robertson εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο van Dijk πήδηξε ψηλότερα από όλους, γράφοντας το 2-0.

Οι Βαυαροί ωστόσο απάντησαν γρήγορα, φέρνοντας ξανά το ματς στο ένα γκολ, με τον Gnabry στο 33’, ο οποίος με εξαιρετική κίνηση άδειασε τον Matip και στη συνέχεια εκτέλεσε τον Alisson για το 2-1. Ο Γερμανός επιθετικός πάντως φαινόταν αρκετά οφσάιντ, με το γκολ μα μετρά πάντως κανονικά.

Δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η Γερμανική ομάδα βρήκε και το δεύτερο γκολ και έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία. Ο Gnabry απομόνωσε ξανά τον Matip και στη συνέχεια πέρασε την πάσα στον Sane, για να γράψει εκείνος το 2-2.

Με την έναρξη της επανάληψης, πέρασαν στον αγώνα οι Nunez, Konate και Diaz αντί των Jota, Matip και Mac Allister, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις το γόνατο, έπειτα από σύγκρουση με αντίπαλο.

Η ομάδα του Klopp συνέχισε όμως να μην πατάει καλά και να φανερώνει για ένα ακόμη φιλικό τα αμυντικά της κενά.

Στη Bayern άνηκε και η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Alisson να αποκρούει την προσπάθεια του Coman στο 53’, με τον Szoboszlai να απαντά με εκτός περιοχής σουτ του ένα δίλεπτο αργότερα.

Στο 63ο λεπτό ήταν η σειρά του Nunez να τροφοδοτηθεί από τον Salah, αλλά να μην μπορεί στη συνέχεια να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς εκείνη κατέληξε στην εξωτερική τους πλευρά.

Τέσσερα μόλις λεπτά αργότερα, ο Salah ξεκίνησε άλλη μια επίθεση για τους Reds, πέρασε τη μπάλα στον Diaz, εκείνος βγήκε πρώτος στην μπάλα, κινήθηκε σωστά και σούταρε με το δεξί για να γράψει το 3-2 στο 67’!

Κοντά στο γκολ έφτασε η Bayern στο 74’ με τον Gravenberch, ο οποίος πλάσαρε από καλή θέση τον Alisson, ο οποίος όμως απέκρουσε, για να απομακρύνει ο Τσιμίκας στη συνέχεια.

Στο 78’ ο Ben Doak που είχε περάσει ως αλλαγή, έκανε την κούρσα από τα δεξιά και γύρισε για τον Clark, του οποίου το πλασέ σταμάτησε ο Ulreich με δεύτερη προσπάθεια.

Το 4-2 ωστόσο δεν έγινε ποτέ και η Bayern στην αμέσως επόμενη φάση ισοφάρισε εκ νέου, αυτή τη φορά σε 3-3. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Alisson απέκρουσε την πρώτη κεφαλιά του De Ligt, ωστόσο το rebound κατέληξε στον Stanisic, ο οποίος από κοντά έκανε το 3-3.

Το παιχνίδι είχε ανοίξει αρκετά μετά τα μισά του δευτέρου μέρους, με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μια την άλλη και τη Liverpool να αγγίζει το 4-3 στο 84’, όταν ο Diaz πάτησε περιοχή και μοίρασε στον Nunez, με τον τελευταίο να μην μπορεί να νικήσει τον Ulreich από πολύ κοντινή απόσταση.

Έβδομο γκολ εν τέλει είχε η φιλική αναμέτρηση, αλλά ήρθε από την Γερμανική ομάδα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Frans Kratzig, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μια ψηλή μπαλιά και με μονοκόμματο σουτ εκτέλεσε τον Alisson, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Η Bayern μάλιστα στο 93’ έφτασε κοντά και σε πέμπτο γκολ σε δύο περιπτώσεις, με τους Coman και Mazraoui, με τον Alisson ωστόσο να σταματά και τους δύο.

Επόμενο φιλικό για τους Reds στις 7 του μηνός με αντίπαλο την Darmstand.

Ο Cody Gakpo ανοίγει το σκορ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com