Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Είμαι έτοιμος για τον νέο μου ρόλο ως υπαρχηγός»

Trent: «Είμαι έτοιμος για τον νέο μου ρόλο ως υπαρχηγός»

Ο Trent Alexander-Arnold δήλωσε έτοιμος να αναλάβει την επιπλέον ευθύνη της διαδοχής του James Milner ως υπαρχηγός της Liverpool.

Και ο 24χρονος επιμένει ότι σκέφτεται ήδη ένα μέλλον στο οποίο θα ανέβει για να φορέσει το περιβραχιόνιο για την ομάδα της παιδικής του ηλικίας σε πλήρη βάση. Η Liverpool επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι ο Virgil van Dijk θα πάρει τη θέση του Jordan Henderson στη θέση του αρχηγού, με τον Alexander-Arnold να ενεργεί ως υποστήριξη.

Ερωτηθείς αν αισθάνεται προετοιμασμένος για τις απαιτήσεις του ρόλου, απάντησε με αυτοπεποίθηση:

«Φυσικά και αισθάνομαι έτοιμος. Αισθάνομαι ότι χωρίς να έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση, υπήρξα ηγέτης και έδωσα το παράδειγμα με τα πράγματα που κάνω καθημερινά στην προπόνηση και μέσα και γύρω από τα παιδιά. Και νομίζω ότι τα παιδιά με βλέπουν ως κάποιον με ηγετικό ρόλο. Χαίρομαι που το βλέπει και ο προπονητής και το προσωπικό, αλλά αυτή είναι η νοοτροπία μου, θέλω να δίνω το παράδειγμα, να βεβαιώνομαι ότι αναλαμβάνω την ευθύνη για ό,τι κάνω και για το πώς αποδίδει η ομάδα. Έτσι, είναι μια καταπληκτική θέση, αλλά δέχομαι ότι έχω μεγαλύτερη ευθύνη για να πετύχουμε και να πετύχουμε τα πράγματα που θέλουμε αυτή τη σεζόν».

Παρά την υπερηφάνεια που νιώθει σε αυτή την εξαιρετικά σημαντική στιγμή της σύντομης καριέρας του, ο Alexander-Arnold τόνισε ότι η διακαής φιλοδοξία του είναι να γίνει πλήρης αρχηγός μια μέρα.

Πρόσθεσε: «Έχω δουλέψει πολύ σκληρά μέχρι αυτή τη στιγμή για να φτάσω σε τέτοιου είδους επίπεδα. Είναι μια στιγμή που αναλογίζομαι και σκέφτομαι ότι είμαι περήφανος για τον εαυτό μου, με έκανε να χαμογελάσω – χρειάζονται πολλά για να με κάνουν να χαμογελάσω!
Ποτέ δεν ντράπηκα να πω ποιες είναι οι φιλοδοξίες μου και αυτές ήταν πάντα να γίνω αρχηγός αυτού του συλλόγου. Και αυτό είναι ένα μονοπάτι, ένα σκαλοπάτι προς αυτό. Είναι ένας ρόλος και μια ευθύνη που πραγματικά ανυπομονώ, να ξεκινήσουμε τη σεζόν και ελπίζω να πετύχουμε τα πράγματα που θέλουμε».

Η στιγμή που ο Jurgen Klopp ενημέρωσε τον Alexander-Arnold για την απόφασή του να είναι υπαρχηγός, καταγράφηκε τυχαία από την κάμερα του LFCTV κατά τη διάρκεια μιας ανοιχτής προπόνησης στη Σιγκαπούρη την Κυριακή.

Για εκείνη τη συζήτηση, ο αμυντικός δήλωσε: «Στην αρχή νόμιζα ότι θα μου έλεγε να σταματήσω να δίνω την μπάλα! Ήταν μια υπέροχη έκπληξη, δεν την περίμενα εκείνη τη στιγμή. Πίστευα ότι θα είχαμε μια συζήτηση γύρω από αυτό το θέμα κάποια στιγμή, αλλά όχι εκείνη τη στιγμή. Ήταν ξεχωριστό. Ήταν μια στιγμή που θα θυμάμαι».

Trent: «Είμαι έτοιμος για τον νέο μου ρόλο ως υπαρχηγός»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com