Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson προς Fabinho: «Εσύ και η Rebeca είστε οικογένεια μου»

Alisson προς Fabinho: «Εσύ και η Rebeca είστε οικογένεια μου»

Η Liverpool ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του Fabinho στη Σαουδική Αραβία και ο καλός του φίλος ο Alisson, τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Οι Κόκκινοι έχασαν πλέον τρείς παίκτες με προορισμό τη Σαουδική Αραβία, τους Firmino, Henderson και Fabinho με τον τελευταίο όμως να αποτελεί σημαντική απώλεια και να επείγει η αντικατάσταση του.

Η Liverpool ‘ανέβασε’ ένα βίντεο στο X/Twitter και στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα όπου ένας αριθμός παικτών αποχαιρέτησαν τον Fabinho και ένας από αυτούς ήταν και ο συμπατριώτης του, ο Alisson.

Η Liverpool είχε αποκτήσει τον Fabinho από τη Monaco το καλοκαίρι του 2018 και παρόλο που ο Βραζιλιάνος χρειάστηκε τον χρόνο του για να προσαρμοστεί, έγινε τελικά ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες των Κόκκινων, βοηθώντας τους να κατακτήσουν όλα τα τρόπαια στα 5 χρόνια της διαμονής του στο Merseyside.

Μπορεί η περσινή σαιζόν να μην ήταν η καλύτερη του, όπως και πολλών συμπαικτών του αλλά υπήρχε η ελπίδα ότι την σαιζόν αυτή θα επανερχόταν στο επίπεδο που τον κατέστησε παίκτη παγκόσμιας κλάσης. H Al Itthad του πρόσφερε όμως ένα δελεαστικό συμβόλαιο και ο 29χρονος παίκτης των Κόκκινων αποφάσισε να το δεχτεί τελειώνοντας έτσι την καριέρα του στους Κόκκινους.

Πολλοί παίκτες των Κόκκινων τον αποχαιρέτησαν με συγκινητικά μηνύματα στο βίντεο που κυκλοφόρησε και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Alisson.
«Δεν είμαι καθόλου ευτυχισμένος που ήρθα εδώ για να σου στείλω λόγια αποχαιρετισμού, αλλά γνωρίζω ότι όλα τα καλά πράγματα έχουν ένα τέλος.» είπε ο Alisson. «Εσύ ανήκεις στην οικογένεια μου, εσύ και η Rebeca είστε αδελφός και αδελφή για μένα. Σε αγαπώ αδελφέ.» ολοκλήρωσε.

Οι Κόκκινοι έχουν πλέον ένα τεράστιο κενό στο κέντρο, αυτό του Fabinho, κάτι που κάνει περίπλοκη την κατάσταση για τον Klopp, αφού θα πρέπει να βρει και να φέρει κάποιον, συνηθισμένο να παίζει σε τέτοιο επίπεδο και ο οποίος θα καλύψει την ιδιαίτερα νευραλγική θέση του Νο6.

Alisson προς Fabinho: «Εσύ και η Rebeca είστε οικογένεια μου»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com