Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφωνία της Liverpool για νεαρό μέσο της Leicester City Trey Nyoni

Συμφωνία της Liverpool για νεαρό μέσο της Leicester City Trey Nyoni

Η Liverpool αναμένεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του έφηβου μέσου Trey Nyoni από τη Leicester City το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι οι Reds βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για να φέρουν τον 16χρονο στο Merseyside. Και ελπίζουν να ολοκληρώσουν μια συμφωνία άμεσα, καθώς συνεχίζεται η ώθηση να φέρουν περισσότερα βρετανικά ταλέντα στους συλλόγους.

Στον απόηχο του Brexit, η Liverpool αναγκάστηκε να κοιτάξει πιο κοντά στην «έδρα» της, για να ενισχύσει τις τάξεις της σε επίπεδο ακαδημιών. Δεδομένου ότι συμφωνίες όπως αυτή που έφερε τον Stefan Bajcetic στον σύλλογο δεν είναι πλέον δυνατές, αντ’ αυτού έχουν στραφεί σε αναζητήσεις στα νεανικά συγκροτήματα άλλων βρετανικών ομάδων.

Αυτό φάνηκε στην πρόσφατη απόκτηση του 14χρονου αμυντικού Harvey Owen από τη Wolves η οποία κόστισε στους Κόκκινους 800.000 λίρες. Ο Bobby Clark και ο Ben Doak, που και οι δύο εντυπωσίασαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του καλοκαιριού, έχουν επίσης συμμετάσχει σε αυτή τη συντονισμένη προσπάθεια.

Ο Nyoni φτάνει με ένα εντυπωσιακό παρελθόν, έχοντας εμφανιστεί τακτικά στην U18 Premier League την περασμένη σεζόν σε ηλικία μόλις 16 ετών. Ο Nyoni αναμένεται να ενταχθεί στην ομάδα κάτω των 18 ετών με την άφιξή του, έχοντας ήδη επιβεβαιώσει την αποχώρησή του από τη Leicester city μετά από 10 χρόνια στα βιβλία της.

«Ευχαριστώ, Leicester City», έγραψε ο μέσος στο Instagram. «Είμαι ευγνώμων σε όλους τους παίκτες και το προσωπικό του συλλόγου που με βοήθησαν να εξελιχθώ τα τελευταία 10 χρόνια και δεν εύχομαι παρά μόνο επιτυχία σε όλους στο σύλλογο».

Ο νεαρός, ο οποίος εκπροσωπεί την Αγγλία κάτω των 16 ετών, αλλά έχει επίσης ρίζες στη Ζιμπάμπουε, ήταν μέλος της ομάδας Young Lions για να κερδίσει το τουρνουά Montaigu τον Απρίλιο. Έχει ήδη κάνει επαφές με τους νέους συμπαίκτες του στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΧΑ, έχοντας ήδη κάνει το ντεμπούτο του για την U21 της Leicester City πριν από τα 16α γενέθλιά του. Αυτό ήρθε σε μια ισοπαλία 0-0 με την Porto στο PL International Cup τον Δεκέμβριο, βγαίνοντας από τον πάγκο στο τελευταίο στάδιο μιας δύσκολης αναμέτρησης.

Ψηλός για την ηλικία του και ικανός τόσο εντός όσο και εκτός μπάλας, ο Nyoni θα ενταχθεί στη μεσαία γραμμή με την U18 της Liverpool όπως οι Cody Pennington, Fola Onanuga, Kieran Morrison και Kyle Kelly. Υπάρχουν όλες οι πιθανότητες να κάνει το πέρασμά του στην U21 στο εγγύς μέλλον, αν συνεχίσει την πρόοδό του, αλλά θα ακολουθηθεί μια ρεαλιστική προσέγγιση.

Συμφωνία της Liverpool για νεαρό μέσο της Leicester City Trey Nyoni
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com