Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Κοιτάζουμε παίκτες – ο Jones μπορεί να παίξει εξάρι»

Klopp: «Κοιτάζουμε παίκτες – ο Jones μπορεί να παίξει εξάρι»

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι ενόψει του αυριανού φιλικού κόντρα στη Bayern Munich στη Σιγκαπούρη και στάθηκε κυρίως στην αναζήτηση που κάνει η ομάδα για αμυντικό μέσο, αλλά και στην αποχώρηση του Sadio Mane από τη Γερμανική ομάδα.

Για την αποχώρηση του Mane, ο Klopp ανέφερε:

“ Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Όταν ο Sadio μας άφησε, έφυγε σε πολύ καλή κατάσταση – παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Για να εκπληρώσεις πλήρως τις δυνατότητές σου, όλα πρέπει να μπουν στη θέση τους, χρειάζεσαι λίγο την τύχη και δεν ήταν έτσι στη Γερμανία. ”

Για την επιρροή που έχει πλέον στα μεταγραφικά η Σαουδική Αραβία: 

“ Είναι τεράστια, έχει επιρροή για εμάς, αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Το μεταγραφικό παράθυρο στη Σαουδική Αραβία κλείνει περίπου τρεις εβδομάδες αργότερα από εδώ, κάτι που δεν βοηθά. ”

Για το αυριανό φιλικό:

“ Το παιχνίδι αύριο θα είναι sold out και εμείς πρέπει να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων. ”

“ Για εμάς προέχει αύριο η Bayern, μετά η Darmstadt και στη συνέχεια η Chelsea. Έτσι βλέπω τα πράγματα εγώ. ”

Όσο για το αμυντικό χαφ που αναζητά η ομάδα:

“ Δεν είναι μυστικό το ότι κοιτάζουμε ακόμα για έναν παίκτη σε αυτή τη θέση. ”

“ Ο Curtis σίγουρα μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση. Μπορεί όμως να παίξει σε αυτή τη θέση, όταν κανένας άλλος στην ενδεκάδα δεν αμύνεται; Με τίποτα. Δεν ξέρω όμως και κάποιον παίκτη που να μπορεί να το κάνει αυτό.”

“ Αυτή τη στιγμή στην αγορά δεν υπάρχει κάποιο αναγνωρισμένο εξάρι. Αν όμως το χρησιμοποιήσουμε αυτό ως δικαιολογία, τότε μετά θα έχουμε πρόβλημα. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Πρέπει να το δούμε ως μία πρόκληση για να είμαστε ακόμη πιο συμπαγείς, έτσι ώστε να κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας τον αντίπαλο. Αν το κάνουμε όλοι μαζί, έχουμε μια ευκαιρία να το πετύχουμε. ”

“ Από την πρώτη μέρα φέτος το ξεκαθάρισα, η άμυνά μας πρέπει να είναι τελείως διαφορετικό επίπεδο από την προηγούμενη σεζόν. ”

Ο Curtis Jones έτοιμος για έναν νέο ρόλο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com