Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκπληκτος αλλά με σεβασμό στην απόφαση του Hendo δήλωσε ο Klopp

Έκπληκτος αλλά με σεβασμό στην απόφαση του Hendo δήλωσε ο Klopp

Ο Jürgen Klopp παραδέχτηκε ότι εξεπλάγη όταν ο Jordan Henderson ζήτησε να φύγει από τη Liverpool για το πρωτάθλημα στης Σαουδικής Αραβίας.

Για διάφορους λόγους, προκάλεσε σοκ σε πολλούς το γεγονός ότι ο Henderson αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση του ως αρχηγός του συλλόγου. Τώρα εντάσσεται στην Al Ettifaq για να παίξει υπό τον Steven Gerrard στη Σαουδική Αραβία, αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά που θα μείνει στη μνήμη όλων.

Ο Κlopp παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε ότι ο Henderson θα έφευγε αυτό το καλοκαίρι, αλλά απέτισε φόρο τιμής στον πρώην αρχηγό του. Ο Γερμανός είπε: «Η σχέση μεταξύ του Hendo και εμένα μεγάλωσε σχεδόν σε οκτώ χρόνια. Ήξερα ότι ήταν σε καλή φυσική κατάσταση, ήξερε ότι θέλουμε να τον κρατήσουμε, αλλά, αν θέλει να φύγει, δεν υπάρχει λόγος να τον εμποδίσουμε. Ήταν όλα γεμάτο σεβασμό και όλα όσα χρειάζεσαι σε μια τέτοια κατάσταση».

Ο Γερμανός ανέφερε επίσης πώς είχαν αντιδράσει οι συμπαίκτες του, αναφερόμενος στο παρακάτω βίντεο.

Ο Κlopp πρόσθεσε: «Είδα το βίντεο στο YouTube που του έκαναν τα αγόρια. Νομίζω ότι όλοι θα ήθελαν, αν έφευγαν από κάπου, οι φίλοι τους να μιλούσαν έτσι για αυτούς».

Ο Klopp βοηθούσε τον Henderson καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Χάρη στην προπόνηση του Γερμανού, ο Henderson έγινε ένας από τους κορυφαίους χαφ για τουλάχιστον δύο σεζόν, ενώ η ομάδα θριάμβευσε εντός και εκτός Ευρώπης. Θα είναι δύσκολο να αντικατασταθεί στα αποδυτήρια, ειδικά δεδομένου ότι ο James Milner έφυγε επίσης αυτό το καλοκαίρι, αλλά στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν πλέον βασικός.

Ο Κlopp ολοκλήρωσε λέγοντας: «Είναι όλα καλά. Θα μας λείψει. Πρέπει να συνεχίσουμε.» Οι νέες μετεγγραφές έχουν βαρύ φορτίο να σηκώσουν, όπως και ο επόμενος αρχηγός.

Έκπληκτος αλλά με σεβασμό στην απόφαση του Hendo δήλωσε ο Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com