Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, να χτίσουμε την ομάδα που θέλουμε»

Jota: «Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, να χτίσουμε την ομάδα που θέλουμε»

Η Liverpool συνεχίζει να χτίζει την πρόοδό της πριν από τη σεζόν, μετά από μια επιβλητική νίκη με 4-0 επί της Leicester City, δήλωσε ο Diogo Jota.

Ο πρώτος από τους δύο αγώνες των Reds στη Σιγκαπούρη είδε τους παίκτες του Jürgen Klopp, να νικούν εμφατικά τους Foxes την Κυριακή, με τους Darwin Nunez, Bobby Clark, Jota (στο πρώτο ημίχρονο) και Ben Doak να είναι σκόρερ. Ο Jota και οι συμπαίκτες τους έχουν σκοράρει τέσσερις φορές σε κάθε έναν από τους τρεις αγώνες προετοιμασίας για το 2023-24 μέχρι στιγμής, με αυτό το παρθενικό τους καθαρό φύλλο του καλοκαιριού.

Ακολουθεί μια συνάντηση με την Bayern Munich στο Εθνικό Στάδιο την Τετάρτη, με περαιτέρω πρόοδο ως στόχο, καθώς πλησιάζει η έναρξη της Premier League.

«Θέλαμε να χτίσουμε σε αυτήν την προετοιμασία: τον τρόπο που δημιουργούμε από την άμυνα, τον τρόπο που πιέζουμε», είπε ο Jota, ο οποίος αναδείχθηκε παίκτης του αγώνα εναντίον της Leicester City. «Νομίζω ότι είχαμε καλές στιγμές και όχι και τόσο καλές στιγμές σε εκείνο το πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα στο τέλος ήταν σαφώς ευνοϊκό για εμάς, αλλά θέλουμε να χτίσουμε σε αυτή τη φυσική πλευρά του παιχνιδιού και τον τρόπο που μπορούμε να χτίσουμε επίσης».

Ο Πορτογάλος διεθνής πρόσθεσε: «Φυσικά και θέλουμε να πάμε πολύ καλύτερα από ό,τι κάναμε την περασμένη σεζόν. Η περασμένη σεζόν δεν ήταν εξαιρετική, οπότε θέλουμε πραγματικά να βελτιωθούμε σε αυτό. Αυτό είναι το νόημα της προετοιμασίας: να οικοδομήσουμε και να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι για την αρχή της σεζόν».

Jota: «Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, να χτίσουμε την ομάδα που θέλουμε»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com