Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εύκολη επικράτηση επί της Leicester στη Σιγκαπούρη

Εύκολη επικράτηση επί της Leicester στη Σιγκαπούρη

Η Liverpool κέρδισε πολύ εύκολα με σκορ 4-0 την Leicester στη Σιγκαπούρη, όντας η καλύτερη ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δημιουργώντας πληθώρα ευκαιριών για γκολ.

Ο Jürgen Klopp είδε την ομάδα του να βγάζει ωραίους συνδυασμούς και να σκοράρει 4 γκολ, με τους Nunez, Clark, Jota και Doak.

Η Liverpool ξεκίνησε στο φιλικό με την Leicester με τον Curtis Jones σε θέση αμυντικού χαφ, τον Trent Alexander-Arnold να επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας και με τον Kelleher κάτω από τα δοκάρια.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα άνηκε στους Foxes, με τον Daka να μην μπορεί να νικήσει τον Kelleher από κοντινή απόσταση στο 9’, με τον Darwin Nunez να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο αμέσως επόμενο λεπτό, μετά από τετ α τετ, με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ

Η Liverpool από την πλευρά της, στη συνέχεια έγινε απειλητική στο 21’ με ένα μακρινό σουτ του Jones, ενώ η σέντρα-σουτ του Salah στο 25’ απομακρύνθηκε από τον Hermansen.

Το σκορ άνοιξε από τους Reds με την συμπλήρωση μισής ώρας στον αγώνα. Trent και Mac Allister συνεργάστηκαν, για να τροφοδοτηθεί ο Jota, ο οποίος σούταρε από πλάγια θέση, ο Hermansen απέκρουσε ασταθώς και ο Nunez ήταν στην κατάλληλη θέση, για να σκοράρει με το rebound.

Η ομάδα του Klopp προειδοποίησε για το 2-0 τρία λεπτά αργότερα με τον Robertson και τελικά το πέτυχε στο 36’ με τον Clark, του οποίου του έστρωσε ο Salah, για να σκοράρει εκείνος με πλασέ.

Στο 38ο λεπτό, ο Salah ήταν και πάλι ο δημιουργός, αφού σέντραρε από τα δεξιά, για να γράψει το 3-0 ο Jota με κεφαλιά!

Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Πορτογάλος άγγιξε και το 4-0, μετά από κλέψιμο του Mac Allister, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στο δεύτερο μέρος, η Liverpool όπως συνηθίζει στα φιλικά, παρατάχθηκε με διαφορετική σύνθεση, πέραν του Kelleher.

Οι Reds συνέχισαν να έχουν την υπέροχη, πιέζοντας ψηλά και πλησίασαν εκ νέου το 4-0 με τον McConnell στο 55’, αλλά και με τον Elliott στο 58’.

Στο 60ο λεπτό αντικαταστάθηκε και ο Kelleher, από τον Alisson, με τη Liverpool να φτάνει μια ανάσα από το 4-0 και στο 61’, όταν ο Szoboszlai έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και επιχείρησε να κρεμάσει τον keeper των Foxes, ωστόσο εκείνος απέκρουσε με το κεφάλι.

Το 4-0 εν τέλει ήρθε στο 64ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Szoboszlai, ο Matip πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Doak τη δεύτερη και την έστειλε στα δίχτυα.

Ένα δεκάλεπτο αργότερα σκόραρε και ο Diaz, ωστόσο σηκώθηκε η σημαία για οφσάιντ, ενώ στο 80’ ο Scanlon πέρασε αντί του Szoboszlai.

Οι δύο ενδεκάδες:

Kelleher; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Jones, Mac Allister, Clark; Salah, Jota, Nunez

Kelleher (Alisson 60′); Gomez, Matip, Quansah (Frauendorf 86′), Τσιμίκας; McConnell, Elliott, Szoboszlai (Scanlon 80′); Doak, Diaz, Gakpo

Επόμενος αγώνας για τους Reds στις 2 Αυγούστου κόντρα στην Bayern Munich.

Ξανά γκολ από τον Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com