Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έχω αποφασίσει για τον επόμενο αρχηγό»

Klopp: «Έχω αποφασίσει για τον επόμενο αρχηγό»

Την απόφαση για την διαδοχή του Jordan Henderson στη θέση του αρχηγού στη Liverpool έχει ήδη πάρει ο Jürgen Klopp όπως ανέφερε στη Σιγκαπούρη, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει τον παίκτη.

Το μεγάλο φαβορί είναι ο Virgil van Dijk, ο οποίος θα φορέσει το περιβραχιόνιο και κόντρα στη Leicester, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως ο Trent Alexander-Arnold και ο Mo Salah.

Ο Γερμανός για τον επόμενο αρχηγό της ομάδας, είχε να πει:

“ Αν δεν συμβεί, ο Virg θα ξεκινήσει τον αγώνα και θα είναι ξανά αρχηγός. ”

“ Γνωρίζω ήδη την απόφαση μου, πρέπει απλώς να το πω στους παίκτες πρώτα, πριν μιλήσω στα μέσα. ”

“ Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα αυτή την κατάσταση πριν από μερικές εβδομάδες. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και έπρεπε να το σκεφτώ. Αυτό είναι όλο. ”

“ Δεν σκέφτομαι όμως πριν από τον κάθε αγώνα ξεχωριστά σε ποιον πρέπει να δώσω το περιβραχιόνιο ή ποιος πρέπει να το πάρει μετά το ημίχρονο. ”

“ Έχουμε εύκολους κανόνες εδώ. Ο Virg ήταν το νούμερο 3 πέρυσι, όποτε είναι ξεκάθαρο γιατί φοράει το περιβραχιόνιο, όποτε ξεκινά και στο δεύτερο ημίχρονο το έχει ο παίκτης που βρίσκεται για περισσότερο καιρό στον σύλλογο, ο οποίος νομίζω πως είναι ο Joe Gomez. ”

“ Θα είναι μια σημαντική απόφαση. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Ακόμη πιο σημαντικό είναι όμως να φτιάξουμε ένα γκρουπ ηγετών. Αυτό σίγουρα το χρειαζόμαστε. ”

“ Είναι μια μεγάλη αλλαγή για εμάς, μεγάλοι χαρακτήρες έφυγαν αυτό το καλοκαίρι. Τα πράγματα όμως κάποτε πρέπει να αλλάζουν, αυτό είναι ξεκάθαρο. ”

“ Δεν μπορείς να έχεις τα ίδια πράγματα συνεχώς, μόνο και μόνο επειδή δεν θες να έχεις κάποια εξέλιξη ή κάποια αλλαγή. ”

“ Τώρα πρέπει να κάνουμε αυτό και είμαι πολύ αισιόδοξος. Μπορώ να δω πολλά αισιόδοξα σημάδια στην προπόνηση και στους αγώνες. Τα παιδιά αντιλαμβάνονται την κατάσταση και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. ”

Ο Virgil van Dijk έτοιμος να διαδεχθεί τον Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com