Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη φιλική νίκη επί της Leicester

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη φιλική νίκη επί της Leicester

Πολύ ευχαριστημένος έμεινε ο Jürgen Klopp, μετά την πρώτη φετινή φιλική νίκη της ομάδας του, με αντίπαλο την Leicester στη Σιγκαπούρη, αποθεώνοντας στις δηλώσεις του, τους Darwin Nunez και Alexis Mac Allister.

Για τον αγώνα και τη νίκη είχε να πει:

“ Προφανώς πετύχαμε υπέροχα γκολ, ήταν καλό, δημιουργήσαμε άλλες μεγάλες ευκαιρίες, ήταν καλό. Στο πρώτο ημίχρονο, η πίεση ψηλά δεν λειτούργησε καλά. Σε στιγμές γινόταν καλύτερη και μετά κερδίσαμε τη μπάλα ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που είναι τόσο σημαντικό. Αλλά γι’ αυτό είχαμε αυτές τις καταστάσεις όπου η Leicester μπορούσε να περάσει με την ταχύτητα. Είναι πραγματικά δύσκολο για τα μπακ σε αυτές τις στιγμές να βρίσκονται στη σωστή θέση. Ξεκινήσαμε αυτά τα πράγματα λίγο ενδιάμεσα – όλοι ξέρουν ότι αυτό δεν είναι καινούργιο και δεν είναι πρόβλημα, το θέμα είναι απλώς τα αγόρια γύρω από την μπάλα πρέπει να ασκούν πραγματική πίεση στην μπάλα. Αυτό δεν κάναμε. Το δεύτερο ημίχρονο [ήταν] πολύ καλύτερο. Νομίζω ότι το καταλάβαμε αμέσως, φαινόταν καλύτερο. Είπα ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς να το δούμε αυτό γιατί αφιερώνουμε πολύ χρόνο σε αυτό. ”

“ Στην κατοχή, πάλι, το πρώτο ημίχρονο φάνηκε σε στιγμές κάπως δύσκαμπτο. Ο Curtis και ο Trent σε αυτές τις στιγμές είναι και οι δύο εντυπωσιακοί ποδοσφαιριστές και μπορούν να το κάνουν αυτό. Όταν βρήκαμε τον Macca ανάμεσα στις γραμμές, τότε ήταν πολύ καλό και όταν επιταχύναμε το παιχνίδι φαινόταν πολύ καλό. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, αλλά σε κάποιες στιγμές ήμασταν λίγο υπερβολικά ήρεμοι και το πέρασμα της μπάλας δεν ήταν αρκετά δύσκολο και αρκετά γρήγορο, και μετά, τελικά, όχι αρκετά καλό. ”

“ Λοιπόν, είμαι απολύτως καλά, το αποτέλεσμα είναι κορυφαίο, κανείς δεν τραυματίστηκε, μόνο μερικά χτυπήματα. Η ατμόσφαιρα ήταν κορυφαία κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά κυρίως μετά το παιχνίδι. Ο γύρος του γηπέδου που κάναμε μετά, είναι πραγματικά ξεχωριστός, πρέπει να πω, και τώρα τον βιώνουμε μερικές φορές, αλλά είναι ξεχωριστός. Αυτό που κάνει ο κόσμος εδώ, σας ευχαριστώ για αυτό. Ναι, μια καλή μέρα στο γραφείο. Όλα καλά. ”

Όσο για το τι φέρνει ο Mac Allister στην ομάδα: 

“ Καλός παίκτης. Αυτά τα πράγματα κάνει, θέλει χρόνο. Ακόμα και στη σεζόν δεν είναι ότι έχεις το πρώτο παιχνίδι και μετά είναι το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν – αυτό θα ήταν πραγματικά φρικτό αν ήταν έτσι. Άρα, πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Έχουμε πολλές επιλογές στους τομείς και τα αγόρια πρέπει να εμφανιστούν. Δεν είναι πίεση, είναι απλώς η κατάσταση γιατί νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο όταν σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο τρία γκολ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι Cody και Dom και Luis και Ben [Doak], για να είμαι ειλικρινής, ήταν πολύ ιδιαίτεροι. Και ο Harvey εμφανίστηκε πραγματικά. ”

“ Ο McConell στη θέση έξι είναι απλώς μια χαρά να βλέπεις – το παιδί δεν έπαιξε ποτέ τη θέση πριν τον βάλουμε εκεί και ρίχνει την καρδιά του στο γήπεδο για να καλύψει τον ρόλο. Αυτά τα πράγματα είναι πραγματικά καλά. Ο Joey φαινόταν καλός σήμερα στη θέση. Ο Joel είναι απλά ήρεμος στη μπάλα – μπορείτε να το δείτε ότι όλα αυτά βοηθούν. ” Σημείωσε ο Klopp.

Για τον Darwin Nunez που σκόραρε ξανά:

“ Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το πω στους οπαδούς μας, είναι σχεδόν παραδοσιακά – ή ιστορικά – για εμάς ότι συνήθως οι παίκτες για εμάς, ειδικά οι επιθετικοί, [χρειάζονται χρόνο]. Μερικές φορές χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο, έτσι είναι. Νομίζω ότι τα σημάδια που έδειξε ο Darwin ήδη την περασμένη σεζόν ήταν πολύ καλά. Οι τραυματισμοί και η κόκκινη κάρτα δεν βοήθησαν στην αρχή και αυτά τα πράγματα, αλλά όλα καλά. ”

“ Όλοι είναι μια απειλή, όλοι είναι καλοί ποδοσφαιριστές – το εισιτήριο στην ομάδα θα είναι η ετοιμότητα για την άμυνα γιατί ποτέ δεν ακούς για μια ομάδα να είναι πραγματικά επιτυχημένη με απρόσεκτη άμυνα, απλά δεν θα συμβεί. Για τον Darwin [είναι] το ίδιο όπως και για όλους τους άλλους επιθετικούς γιατί ξέρω για την ποιότητα που έχουν και πρέπει να κάνουν και τα δύο, όπως και οι άλλοι παίκτες μας πρέπει να κάνουν και τα δύο – να αμύνονται και έχουν επιρροή σε όλες τις επιθετικές καταστάσεις. ”

“ Είναι καλό, μπορείτε να δείτε ότι είναι μια κίνηση, η ταχύτητα και το γκολ ήταν ένα τυπικό γκολ σκόρερ. Να είναι εκεί, να το μυρίζει και να το τελειώνει. Στην προπόνηση δείχνει πολύ καλός. Είναι σε φόρμα, αυτό βοηθάει, και τώρα άλλα δύο παιχνίδια και η Chelsea. ”

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com