Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε Σκωτία & Ουαλία οι νεαροί της Liverpool Roberts και Bearne

Σε Σκωτία & Ουαλία οι νεαροί της Liverpool Roberts και Bearne

Η Liverpool απελευθέρωσε αρκετούς νεαρούς παίκτες από την ακαδημία της στις αρχές του καλοκαιριού, με τους Roberts και Bearne να βρίσκουν «στέγη» αλλού το Σαββατοκύριακο.

Οι επιθετικοί Iwan Roberts και Jack Bearne αφέθηκαν να φύγουν ελεύθεροι από τον σύλλογο στην αρχή του μήνα, αναγκάζοντάς τους να προσπαθήσουν να βρουν ένα νέο μέρος για να κάνουν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες το 2023/24. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν με νέους συλλόγους τις τελευταίες ημέρες, με τον Roberts να εντάσσεται στην Bala Town με μόνιμη συμφωνία και τον Bearne να μετακομίζει στην Grinock Morton.

Ο Roberts εντάχθηκε στην ομάδα της Cymru Premier έχοντας περάσει δύο χρόνια στη νεανική ομάδα της Liverpool, κάνοντας τη μοναδική του εμφάνιση για την Ουαλία κάτω των 18 ετών τον Σεπτέμβριο του 2021. Επιστρέφει στην Ουαλία έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στο Rexam προτού κάνει 16 εμφανίσεις για τους Reds στην U18 Premier League.

Ο Bearne θα μετακομίσει αλλού στα Βρετανικά Νησιά έχοντας υπογράψει για την ομάδα του πρωταθλήματος Σκωτίας Greenock Morton. Ο 21χρονος εξτρέμ πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στο Kidderminster, όπου έκανε 25 εμφανίσεις στο National League North καθώς η ομάδα του κέρδισε την άνοδο μέσω των πλέι οφ. Εντάχθηκε στην ακαδημία της Liverpool από τη Νοtts County το 2017, κάνοντας 25 εμφανίσεις στην Premier League 2 για τους Κόκκινους το 2021/22 πριν από τη μεταγραφή του ως δανεικός.

Μαζί με τους δύο νεαρούς επιθετικούς, ο σέντερ μπακ Oludare Olufunwa κέρδισε μια δοκιμασία στην Burton Albion και έχει ήδη κάνει δύο φιλικές εμφανίσεις διάρκειας 45 λεπτών με το όνομα «Trialist B» σε συνεχόμενες ημέρες για τον σύλλογο της League One. Θα προσπαθήσει να κάνει τη μετακίνησή του μόνιμη αφού πήγε στη Liverpool από τη Southampton με ελεύθερη μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι.

Σε Σκωτία & Ουαλία οι νεαροί της Liverpool Roberts και Bearne
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com