Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Jorg Schmadtke τις πληροφορίες, ο Jurgen Klopp τις αποφάσεις

Ο Jorg Schmadtke τις πληροφορίες, ο Jurgen Klopp τις αποφάσεις

Ο Jorg Schmadtke επιβλέπει ολόκληρο το καλοκαίρι για τη Liverpool ως νέος, προσωρινός, αθλητικός διευθυντής, ένας ρόλος που επικεντρώνεται στο να δίνει στον Jurgen Klopp τις πληροφορίες που χρειάζεται για να πάρει μια απόφαση.

Ο Γερμανός επιβεβαιώθηκε ως ο νέος αθλητικός διευθυντής των Reds στα τέλη Μαΐου, αναλαμβάνοντας από τον Julian Ward σε μια αρχική συμφωνία τριών μηνών, με πιθανότητα επέκτασης της σχέσης συνεργασίας.

Αυτή τη στιγμή θα είναι απασχολημένος με τη σύναψη συμφωνιών για τον Fabinho και τον Jordan Henderson να μετακομίσουν στη Σαουδική Αραβία και να βοηθήσει στη διαμόρφωση των επόμενων βημάτων για την εξασφάλιση των αντικαταστατών τους.

Το πρόγραμμα του Schmadtke είναι γεμάτο και οι στόχοι του είναι απλοί: «Ανανεωθείτε, κρατήστε χρήματα μαζί και συνεχίστε να είστε επιτυχημένοι». Αυτό είπε ο αθλητικός διευθυντής της Liverpool στο Sky Germany, καθώς «σήκωσε τα μανίκια» για τον ρόλο του στον σύλλογο, όπου ο Κlopp είναι ο επικεφαλής λήψης αποφάσεων.

«Είμαι αθλητικός διευθυντής και βασικά πάροχος υπηρεσιών», εξήγησε ο Schmadtke. «Προσπαθώ να απομακρύνω τα πράγματα από τον Jurgen, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στη βασική του δουλειά. Φυσικά, υπάρχουν πάντα παίκτες στη Γερμανία που είναι ελκυστικοί», εξήγησε ο 59χρονος. «Τότε η εμπειρία μου στην αγορά είναι περιζήτητη. Γιατί, βέβαια, γνωρίζω για το πώς γίνεται η πληρωμή, πώς προχωρά η άλλη πλευρά στις διαπραγματεύσεις. Η γερμανική αγορά είναι η εγχώρια αγορά μου και για μένα είναι ευκολότερη φυσικά. Αλλά δεν είναι ότι όλοι στην ομάδα έχουμε στρέψει τα τηλεσκόπια μας στη Γερμανία».

Ο Cheick Doucoure της Crystal Palace, ο Joao Palhinha της Fulham και ο Romeo Lavia από την Southampton βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε μια μικρή λίστα που δεν είναι τόσο σύντομη, αν πρέπει να γίνει πιστευτή κάθε αναφορά στα ονόματα που αναδύονται στα ΜΜΕ κάθε τρις και λίγο. Αναμένεται να εμφανιστούν περισσότερα ονόματα, αλλά δεν θα ήταν περίεργο να δούμε τον σύλλογο να έρχεται με μια έκπληξη, όπως έκαναν όταν κινήθηκαν γρήγορα και αθόρυβα για τον Dominik Szoboszlai.

Ο Jorg Schmadtke τις πληροφορίες, ο Jurgen Klopp τις αποφάσεις
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com