Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανή αποχώρηση του Nat Phillips για την Leeds Utd

Πιθανή αποχώρηση του Nat Phillips για την Leeds Utd

Ο Nat Phillips μπορεί να είναι ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση του από τον σύλλογο, αν κρίνουμε από τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Ο Phillips έχει πρόσφατα συνδεθεί τόσο με τη Leeds United, όσο και με τη Feyenord (σύμφωνα με την Liverpool Echo) και είναι η Leeds που φαίνεται να βρίσκεται στη θέση του οδηγού, για να εξασφαλίσει την υπογραφή του.

Σύμφωνα με το Last Word On Sports, «η Δίοικηση στο Elland Road έχει έρθει σε συμφωνία» με τον 26χρονο για μια πιθανή μεταγραφή. Προστίθεται ότι «δεν υπάρχει συζήτηση σχετικά με το εάν ο σύλλογος είναι πρόθυμος ή όχι να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της πλευράς του Anfield έναντι αμοιβής», με τους προσωπικούς όρους να είναι το επόμενο θέμα στην ημερήσια διάταξη για μια πιθανή ολοκλήρωση μιας συμφωνίας.

Η Liverpool ελπίζει να αποκομίσει 10 εκατομμύρια λίρες από την πώληση του Phillips, αν και ορισμένες αναφορές τις τελευταίες ημέρες υποδηλώνουν ότι μπορεί να χρειαστεί να συμβιβαστεί με μια ελαφρώς μειωμένη τιμή προκειμένου να βρει αγοραστή κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Με άλλους τέσσερις centre back ήδη στην ομάδα του Jürgen Klopp και να αναζητούνται μετεγγραφές σε αυτή τη θέση, φαίνεται ξεκάθαρο ότι ο γηγενής της Bolton, δεν έχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον στο Anfield. Σε αυτό το στάδιο της καριέρας του, σίγουρα θα θέλει να μετακινηθεί κάπου που θα έχει κανονικό χρόνο αγώνα, αφού δεν μπόρεσε να το βρει αυτό με τους Reds, για τους οποίους έκανε μόλις 29 εμφανίσεις.

Είχε σταθερή παρουσία στην 1η ομάδα, όταν έκανε ένα σερί στην αρχική 11άδα της Liverpool, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2020/21 εν μέσω κρίσης τραυματισμών στο κέντρο, δείχνοντας με τις «έξυπνες» εμφανίσεις του (με τα λόγια του προπονητή) ότι θα ήταν αρκετά ικανός. Όμως όλα δείχνουν τώρα ότι είναι πρώτη επιλογή, εάν επρόκειτο να μετακομίσει σε ομάδα της Championship.

Φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμη μερικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν, πριν ο Phillips υπογράψει επίσημα για τη Leeds, αν και αυτή η κίνηση φαίνεται πιο κοντά στο να συμβεί μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα.

Πιθανή αποχώρηση του Nat Phillips για την Leeds Utd
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com