Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Klopp: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Να έχει ανάλογη συνέχεια η ομάδα επιθυμεί ο Jürgen Klopp, όπως δήλωσε μετά την φιλική επικράτηση με σκορ 4-2 επί της Karlsruher.

Οι Reds είδαν τους επιθετικούς τους να σκοράρουν και τον Diogo Jota να υπογράφει τη νίκη με δύο γκολ του στο τέλος του αγώνα.

Για τον αγώνα είχε να πει:

“ Ναι, η προπόνηση που κάναμε  ήταν προφανώς καλή και μπορούσες να δεις ότι ήταν έντονη για τα αγόρια. Μου άρεσε στο πρώτο ημίχρονο η έναρξη, μερικά άλλα πράγματα, αλλά μετά δεν παίξαμε όσο καλά μπορούσαμε. Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν σεβαστήκαμε τον σχηματισμό, όταν είμαστε πιο ήρεμοι… Είπα στα αγόρια ήδη στο δεύτερο ημίχρονο μετά από 20 λεπτά, «Νομίζω ότι κάνατε διπλάσιες πάσες από την τελευταία γραμμή στα μισά ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο».”

“ Αλλά είναι όλα μια χαρά, είναι νωρίς, έτσι είναι. Αλλά μπορούσατε να δείτε στο δεύτερο ημίχρονο τι μπορούν να κάνουν εκεί ο Cody, ο Diogo, ο Maca, με τα παιδιά δεξιά και αριστερά. Ο James στο έξι μαζί με τον Κωστή, ειλικρινά, είναι σκέτη χαρά, το παιδί δεν είχε ποτέ αυτή τη θέση στη ζωή του. ”

“ Έτσι, κερδίζουμε ένα παιχνίδι με 4-2, αλλά μπορούσαμε να το χάσουμε, φυσικά. Ήταν καλοί, καλά οργανωμένοι, αλλά σκόραραν δύο τρομερά γκολ, ε; Ουάου! Και μια χαρά. Αλλά, φυσικά, τώρα είναι πιο ωραίο [που] τα αγόρια έχουν αύριο την πρώτη μέρα άδεια τους από τότε που ξεκινήσαμε, οπότε ας το χρησιμοποιήσουμε για αποκατάσταση και μετά πάμε ξανά. ”

Για τα νέα πράγματα που δοκιμάζει η ομάδα:

“ Λοιπόν, το πρώτο ημίχρονο ήταν ξεκάθαρο, τα νέα αγόρια – τα παιδιά και ο Dom – ήταν πολύ καλοί στην πίεση ψηλά. Προφανώς λοιπόν λένε, . Μου άρεσε πολύ ο Dom, ειδικά όταν ήταν μισοαριστερός, φαινόταν πολύ καλός, ο Bobby τα πήγε πολύ καλά, ο Conor Bradley ήταν υπέροχος, οπότε όλα αυτά είναι θετικά σημάδια. Ας συνεχίσουμε, ας συνεχίσουμε. Αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι που καθορίζει κάτι –το γνωρίζουμε– αλλά κερδίσαμε και, απ’ όσο ξέρω, κανείς δεν έχει κανένα πρόβλημα. Όλα καλά. ” Είπε ο Klopp.

Για τα γκολ από τους επιθετικούς:

“ Πρέπει να τους ρωτήσετε, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, οπότε είναι καλό. Ναι, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει [στο] πρώτο ημίχρονο περισσότερα γκολ, είμαι σίγουρος ότι αυτό ήταν κάτι σημαντικό για τον Diogo, ουάου. Είναι όλα καλά. Πρέπει να έχουμε προβλήματα στην προετοιμασία – τα είχαμε, τα ξεπεράσαμε σήμερα, καλά. Κανείς δεν τραυματίστηκε, 45 λεπτά στα πόδια όλων, ας συνεχίσουμε. ”

Ο Darwin Nunez άνοιξε το σκορ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com