Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο συγκινητικός φόρος τιμής του πρώην Red Allan Rodrigues στον Lucas

Ο συγκινητικός φόρος τιμής του πρώην Red Allan Rodrigues στον Lucas

Ο πρώην μέσος της Liverpool Allan Rodrigues απέτισε φόρο τιμής στον Lucas Leiva, ο οποίος αναγκάστηκε σε πρόωρη αποχώρηση λόγω καρδιακού προβλήματος.

Ο Alan, ο οποίος δεν κατάφερε να καταγράψει ούτε μία εμφάνιση στην πρώτη ομάδα για τους Reds λόγω προβλημάτων με την άδεια εργασίας, παρουσιάσθηκε ως η τελευταία απόκτηση της Flamengo πρόσφατα, μετά από μια μετακόμιση από την Atletico-MG.

Ο 26χρονος πέρασε τεσσεράμισι χρόνια στα βιβλία των Reds μεταξύ 2015 και 2020, αλλά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του ως δανεικός σε διάφορες ομάδες σε όλη την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική.

Κατά την πρώτη του συνέντευξη Τύπου στο νέο του σύλλογο, ο Allan επιβεβαίωσε ότι η επιλογή του για τη φανέλα με το Νο. 21 ήταν ένας φόρος τιμής στον πρώην συμπαίκτη του στη Liverpool.

Η απόσυρση του Lucas διαγνωστικε νωρίτερα αυτό το έτος, μετά από τα προβλήματα του με την καρδιακή πάθηση, έφεραν πολλά μηνύματα υποστήριξης από παλιούς συνεργάτες, όπως οι Jurgen Klopp, Steven Gerrard, Luis Suarez και όχι μόνο. Ο Alan πρόσθεσε την αναγνώριση, αποκαλύπτοντας ότι ο συμπατριώτης του Βραζιλιάνος ήταν η έμπνευση πίσω από το νέο του νούμερο της φανέλας.

«Το νούμερο 21 οφείλεται στο ότι έχω έναν φίλο που έπαιζε μαζί του, τον Lucas Leiva. Ήμουν πολύ μικρός στη Liverpool, δεν μπορούσα να πω ούτε «ευχαριστώ». Με καλωσόρισε όταν πήγα εκεί και με πρόσεξε πολύ», εξήγησε στην εναρκτήρια συνέντευξη Τύπου, όπως ανέφερε το ESPN.

«Φέτος, δυστυχώς, σταμάτησε να παίζει, όχι με τη θέλησή του. Φορώντας το Νο. 21 είναι ένας τρόπος να ανταποδώσω όλα όσα έκανε για το ποδόσφαιρο. Είναι ένας φόρος τιμής σε αυτόν, ο οποίος ήταν επίσης εξαιρετικός αμυντικός χαφ. Του ανταποδίδω τη στοργή».

Τελικά ο Lucas Leiva μετακόμισε από το Merseyside στη Lazio το καλοκαίρι του 2017, πριν αποσυρθεί στην πατρίδα του στη Gremio τον Μάρτιο και εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά αγαπητός από όσους συνδέονται με τη Liverpool.

Ο συγκινητικός φόρος τιμής του πρώην Red Allan Rodrigues στον Lucas
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com