Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αναβάλλεται η πώληση εισιτηρίων λόγω αβεβαιότητας στην Anfield Rd

Αναβάλλεται η πώληση εισιτηρίων λόγω αβεβαιότητας στην Anfield Rd

Η Liverpool ανέβαλε τα αποτελέσματα της διάθεσης των εισιτηρίων μέσω κλήρωσης στους οπαδούς της λόγω αβεβαιότητας σχετικά με τη χωρητικότητα της νέας κερκίδας του Anfield Road.

Οι οπαδοί που συμμετείχαν στην διαδικασία, επρόκειτο να λάβουν τα αποτελέσματά τους τη Δευτέρα, αλλά αντίθετα ένα email του συλλόγου εξήγησε ότι αυτό αναβλήθηκε «μέχρι να έχουμε επιβεβαίωση της συνολικής χωρητικότητας κερκίδων από την ομάδα αδειοδότησης του Δημοτικού Συμβουλίου του Liverpool.»

Η αρχική εφαρμογή σχεδιασμού για την επέκταση του πάνω διαζώματος, ανέμενε ότι η κερκίδα του Anfield Road θα μπορούσε να φιλοξενήσει 15.967 οπαδούς, ανεβάζοντας τη συνολική χωρητικότητα του Anfield σε 61.015, ωστόσο αυτοί οι αριθμοί ήταν μόνο προσωρινοί.

Όπως κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ νωρίτερα φέτος, σε μία συνέντευξη με τον διευθυντή λειτουργιών του σταδίου, κάποια θέματα παρέμειναν αβέβαια μέχρι να αφαιρεθεί η παλιά στέγη και να ολοκληρωθεί η κατασκευή. Προς το παρόν, λιγότερο από το 50 τοις εκατό των πραγματικών καθισμάτων είναι εγκατεστημένα στο πάνω διάζωμα, ενώ ένα νέο, μικρό μπλοκ στην κάτω βαθμίδα δεν έχει ακόμη κατασκευαστεί (κάτω).

Μόλις ολοκληρωθεί το ίδιο το τμήμα, ο σύλλογος υποχρεούται να πραγματοποιήσει μικρές δοκιμαστικές εκδηλώσεις προκειμένου να αποκτήσει την άδεια από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο στόχος ήταν οι εργολάβοι The Buckingham Group να παραδώσουν τον χώρο στον σύλλογο στα τέλη Ιουλίου, αλλά υπάρχουν αμφιβολίες ότι αυτό θα είναι δυνατό.

Αναλυτικά η επιστολή προς τους φίλους της ομάδας έχει ως εξής:

«Ελπίζουμε να περάσετε ένα ωραίο καλοκαίρι και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε πίσω στο Anfield για τη νέα σεζόν της Premier League.

Σκοπεύαμε να σας ενημερώσουμε σήμερα για το αποτέλεσμα της διαδικασίας για το πρώτο μισό της σεζόν. Αποφασίσαμε να αναβάλουμε αυτά τα αποτελέσματα και την ίδια την πώληση εισιτηρίων για μερικές ακόμη εβδομάδες, όσο συνεχίζονται οι εργασίες για τη φανταστική μας κατασκευή κερκίδας στο Anfield Road.

Για να αποφύγουμε οποιαδήποτε πιθανή αναστάτωση σε εσάς, θέλαμε να περιμένουμε μέχρι να έχουμε επιβεβαίωση της συνολικής χωρητικότητας του σταντ από την ομάδα αδειοδότησης του Δημοτικού Συμβουλίου του Liverpool

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας θα δημοσιευτούν πλέον τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 με την πλήρη πώληση των μελών να ξεκινά από την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023.

Όλοι όσοι συνδέονται με τον σύλλογο είναι τόσο ενθουσιασμένοι που βλέπουν και ακούν τη διαφορά που θα κάνει αυτό το νέο περίπτερο την επόμενη σεζόν, αλλά ακολουθούμε μια συνετή προσέγγιση και θα ακολουθήσουμε αυτή τη διεξοδική διαδικασία με τους συναδέλφους μας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Liverpool

Η ασφάλεια είναι πάντα προτεραιότητά μας και όπως συμβαίνει με κάθε κατασκευή μεγάλου σταδίου που περιλαμβάνει χιλιάδες άτομα, έχουμε προγραμματίσει δοκιμαστικές εκδηλώσεις τον επόμενο μήνα, μετά από τις οποίες θα λάβουμε άδεια από το Δημοτικό Συμβούλιο του Liverpool για τη λειτουργία της νέας κερκίδας και την επιβεβαίωση της συνολικής χωρητικότητας.

Ελπίζουμε να συμφωνείτε ότι η αναβολή της πώλησης και η αναμονή μέχρι να έχουμε περισσότερη βεβαιότητα είναι προς το συμφέρον των υποστηρικτών μας.»

Αναβάλλεται η πώληση εισιτηρίων λόγω αβεβαιότητας στην Anfield Rd
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com