Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δανεικός επίσημα στην Mainz ο Sepp van den Berg

Δανεικός επίσημα στην Mainz ο Sepp van den Berg

Ο Ολλανδός διεθνής αμυντικός της Liverpool Sepp van den Berg παραχωρήθηκε δανεικόζ για μια σεζόν στην πρώην ομάδα του Jurgen Klopp, Mainz.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 21χρονος πέταξε στη Γερμανία για να βάλει τις τελευταίες πινελιές σε μια ακόμη προσωρινή παραμονή στην Bundesliga.

Ο Van den Berg πέρασε την περίοδο 2022/23 στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας με τη Schalke, αλλά είδε την παραμονή του να διακόπτεται σοβαρά από τραυματισμούς. Τώρα θα έχει άλλη μια ευκαιρία να αποδείξει την αξία του, αφού η Liverpool ενέκρινε έναν ακόμη δανεισμό.

Οι πιθανότητες του Van den Berg για να εμφανιστεί με φανέλα βασικού στο Anfield την επόμενη περίοδο φαίνονταν λίγες, δεδομένου του έντονου ανταγωνισμού για τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού.

Ο Ολλανδός θα πρέπει να ξεπεράσει τους Virgil van Dijk, Ibrahima Konate, Joe Gomez και Joel Matip προκειμένου να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα.

Οι Κόκκινοι εξετάζουν επίσης το ενδεχόμενο μιας ακόμη αμυντικής προσθήκης αυτό το καλοκαίρι, με τον Λevi Colwill της Chelsea να αποτελεί πιθανό στόχο.

Ο Van den Berg, που αποκτήθηκε από τη Liverpool από την PEC Zwolle το 2019, πέρασε τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους ως δανεικός. Εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Preston για δύο σεζόν, έχοντας πάνω από 60 συμμετοχές με την ομάδα της Championship.

Ωστόσο, ένας σοβαρός τραυματισμός στον αστράγαλο κατέστρεψε την πρόοδό του κατά τη διάρκεια της περσινής του παραμονής στη Schalke, χαλώντας ίσως τις πιθανότητές του να επιστρέψει για να έχει αντίκτυπο στο Anfield.

Κοντά σε συμφωνία για δανεικός στην Mainz ο Sepp van den Berg
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com