Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι fans επιθυμούν διακαώς να κινηθεί η Liverpool για τον Levi Colwill

Οι fans επιθυμούν διακαώς να κινηθεί η Liverpool για τον Levi Colwill

Η επιτυχία της Αγγλίας στο Euro U21 είδε τα βλέμματα της Liverpool να στρέφονται στους Curtis Jones και Harvey Elliott, αλλά οδήγησε και σε συζητήσεις για τον στόχο Levi Colwill.

Η προτεραιότητα των Κόκκινων αυτό το καλοκαίρι ήταν να καλύψουν τις έντονες ανάγκες στη μεσαία γραμμή, αλλά οι συζητήσεις για έναν νέο αμυντικό παραμένουν μετά τις δύο πρώτες υπογραφές. Ο Micky van de Ven και ο Goncalo Inacio είναι μεταξύ αυτών που συνδέονται, όπως και ο Colwill της Chelsea που ήταν μέρος του θριάμβου των Young Lions μαζί με τους Jones και Elliott.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στην Brighton την περασμένη σεζόν και οι Κόκκινοι παρακολουθούν την κατάστασή του στο Stamford Bridge ενόψει των προγραμματισμένων συζητήσεων.

Το νέο αφεντικό της Chelsea Mauricio Pochettino, δήλωσε: «Πρέπει να τον νιώσω (τον Colwill). Πρέπει να ακούσω τι έχει στο μυαλό του. Τι περιμένει. Και στη συνέχεια, φυσικά, για να ακούσει και εκείνος τι περιμένω εγώ από αυτόν».

Οποιαδήποτε μεταγραφή θα απαιτούσε ένα υψηλό ποσό και θα ήταν δύσκολο να περάσει τη γραμμή, αλλά ο Colwill έχει δείξει ότι έχει υψηλό ταβάνι και ταλέντο για να είναι ένας από τους παίκτες του παρόντος και του μέλλοντος. Αν και έδωσε πέναλτι κοντά στη λήξη του τελικού του Euro U21, το οποίο το απέκρουσε ο τερματοφύλακας, υπήρχαν πολλά που άρεσαν στην εμφάνιση του κεντρικού αμυντικού και έκαναν τους οπαδούς να συζητούν και να προσφέρουν αντίθετες απόψεις για το ποια τιμή θα ήταν σωστή.

Με τον Virgil van Dijk να μεγαλώνει ηλικιακά, η υπογραφή ενός αριστερού κεντρικού αμυντικού με υψηλό ταβάνι, όπως ο Colwill, θα ήταν προς το συμφέρον της Liverpool. Η μετεγγραφή όμως του συγκεκριμένου παίκτη, ωστόσο, συνοδεύεται από πολλά εμπόδια, καθώς η Chelsea δεν θα θέλει να τον αφήσει να φύγει σε αντίπαλο και αν πιέσει για αποχώρηση, θα χρειαστεί ο σύλλογος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Για τον κατάλληλο παίκτη, όμως η Liverpool έχει δείξει ότι είναι διατεθειμένη να κάνει ακριβώς αυτό.

Οι fans επιθυμούν διακαώς να κινηθεί η Liverpool για τον Levi Colwill
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com