Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Alisson προπονείται με τη φόρμα της International

Ο Alisson προπονείται με τη φόρμα της International

Η ομάδα του Jurgen Klopp σκόρπισε σε καλοκαιρινούς προορισμούς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ο Alisson επέστρεψε εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, ενόψει της επιστροφής του στην προετοιμασία την Τρίτη.

Ο Νο 1 της Liverpool απολαμβάνει την ανάπαυλα του μετά από μια δύσκολη σεζόν το 2022/23, αλλά οι προετοιμασίες για την επερχόμενη σεζόν έχουν αρχίσει σιγά σιγά να αυξάνονται. Ο Alisson θα αποτελέσει μέρος του δεύτερου κύματος παικτών της βασικής ομάδας που θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά την κλήση του για διεθνείς υποχρεώσεις τον Ιούνιο, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια της Βραζιλίας. Αναγκάστηκε να τεθεί εκτός μάχης με τραυματισμό στο δάχτυλο, ο οποίος, ευτυχώς, δεν δείχνει σημάδια ότι θα διαταράξει την προετοιμασία του για τη χρονιά που έρχεται.

Είναι κάτι παραπάνω από άξιος για ένα επιπλέον διακοπές, αλλά ποτέ δεν απομακρύνθηκε πολύ από τα γάντια του τερματοφύλακα και αυτό τον οδήγησε πίσω στην πρώτη του ομάδα στη Βραζιλία, την Internacional. Ο 30χρονος είναι συχνός επισκέπτης του συλλόγου στον οποίο αγωνίστηκε 58 φορές στην αρχή της καριέρας του, και δεν γινόταν να ήταν διαφορετικά αυτό το καλοκαίρι.

Ο Alisson φωτογραφήθηκε στο προπονητικό κέντρο της international κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, φορώντας την προπονητική τους στολή, καθώς προετοιμάζεται για την επιστροφή του στο Merseyside μετά από διάλειμμα τριών εβδομάδων.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πατρίδα του, τη Βραζιλία, ο Alisson έχει επίσης περάσει χρόνο προπόνησης μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Liverpool, Claudio Taffarel, δουλεύοντας επιμελώς το ατομικό του πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Βραζιλιάνος ήταν η προφανής και μοναδική επιλογή για τον τίτλο του παίκτη της σεζόν 2022/23. Δεν χρειάζεται καν να σκεφτούμε πού θα βρίσκονταν οι Reds χωρίς αυτόν και μπορούμε να περιμένουμε άλλη μια δυνατή σεζόν.

Ας ελπίσουμε μόνο ότι η Liverpool δεν θα είναι τόσο εξαρτημένη από το Νο 1 αυτή τη φορά!

Ο Alisson προπονείται με τη φόρμα της International
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com