Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει τον Luke Chambers στην Leverkusen ο Xabi Alonso

Θέλει τον Luke Chambers στην Leverkusen ο Xabi Alonso

Ο αριστερός μπακ της Liverpool Luke Chambers, έχει γίνει αντικείμενο ενδιαφέροντος από συλλόγους της Αγγλίας και της Γερμανίας.

Ο ελπιδοφόρος απόφοιτος των Ακαδημιών της Liverpool επέστρεψε στο Merseyside αυτό το καλοκαίρι, μετά από έναν εντυπωσιακό δανεισμό στη Σκωτία με την Kilmarnock. Ο νεαρός πραγματοποίησε εννέα εμφανίσεις στην SPL μετά τη μετακίνησή του τον Ιανουάριο, καθώς βοήθησε την ομάδα του να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Θα ήλπιζε να μπει στα σχέδια του Jurgen Klopp πιο ψηλά στην ομάδα στο Anfield για το 2023/24, αλλά μια άλλη κίνηση δανεισμού θα μπορούσε αντ’ αυτού να είναι στα χαρτιά αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές.

Οι Caoimhe O’Neill και Andy Jones της Athletic έγραψαν το πρωί της Παρασκευής ότι ο Chambers έχει τραβήξει τα βλέμματα των ομάδων της Championship, Watford και Sheffield Wednesday, ενώ η Bayer Leverkusen του Xabi Alonso εμφανίζεται επίσης ως πιθανός προορισμός.

Ο 19χρονος απέρριψε την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 αυτό το καλοκαίρι, επιλέγοντας αντ’ αυτού να ολοκληρώσει τη θητεία του στην Kilmarnock και να τη βοηθήσει να αποφύγει την πτώση στο τέλος της σεζόν. Ήταν μια αξιοθαύμαστη θυσία, η οποία τελικά απέδωσε καρπούς για την ομάδα της Σκωτίας, με τη φήμη του νεαρού να αυξάνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν με την ομάδα κάτω των 21 της Liverpool και αργότερα με την Kilmarnock.

Οι διασυνδέσεις του Alonso με το Anfield θα μπορούσαν κάλλιστα να παίξουν ρόλο στην πρόθεσή του να πάρει τον Chambers στην Bundesliga σε προσωρινή βάση, καθώς ο αμυντικός θέλει να συνεχίσει τη δυναμική παρουσία που έχτισε κατά τη διάρκεια της περιόδου 2022/23. Οι O’Neill και Jones περιέγραψαν την πρόθεση της Liverpool να αξιολογήσει τον έφηβο καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του συλλόγου για την επόμενη σεζόν, πριν αποφασίσει αν ένας δανεισμός μπορεί να είναι επωφελής για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξή του.

Ο προπονητής ενδέχεται να χρειαστεί να βασιστεί στους νέους για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας, καθώς μόνο 10 μέλη της πρώτης ομάδας θα επιστρέψουν για την εναρκτήρια ημέρα προπόνησης του Σαββάτου.

Ο Chambers πιθανότατα θα έχει την ευκαιρία να δείξει στον Klopp τι είναι ικανός να κάνει τις επόμενες εβδομάδες, προτού ληφθεί απόφαση σχετικά με το άμεσο μέλλον του για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο

Θέλει τον Luke Chambers στην Leverkusen ο Xabi Alonso
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com