Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Szoboszlai αισθάνεται ότι πέτυχε το «jackpot» με τον Klopp

Ο Szoboszlai αισθάνεται ότι πέτυχε το «jackpot» με τον Klopp

Ο Dominik Szoboszlai έχει σίγουρα αγκαλιάσει τη μετακίνησή του στη Liverpool, με τον ενθουσιασμό του για το τι πρόκειται να ακολουθήσει να είναι εμφανής. Και με τον Jurgen Klopp, να αισθάνεται ότι πέτυχε το «τζάκποτ».

Πολύ πριν η Liverpool ολοκληρώσει τη μεταγραφή ύψους 60 εκατομμυρίων λιρών για τον Ούγγρο, ο 22χρονος είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή των κόκκινων και τη διαχείριση των παιχτών του. Τώρα είναι κάτι που θα βιώσει από πρώτο χέρι μετά την ανταλλαγή της Leipzig με τη Liverpool, ένας συνδυασμός που γρήγορα προκάλεσε ενθουσιασμό στους οπαδούς της ομάδας.

Τις ημέρες που ακολούθησαν την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ο Szoboszlai, δικαίως, αποθεώθηκε από την πατρίδα του, την Ουγγαρία, ενώ δεν έλειψαν και οι αφιερώσεις στα ΜΜΕ. Μιλώντας στο M4 Sport, ο μέσος μίλησε για το πώς αισθάνεται ότι κέρδισε το «Jackpot» με τον Klopp, ξέρει ότι βρίσκεται σε κάτι παραπάνω από ικανά χέρια.

«Για μένα αυτό είναι jackpot (να παίξω υπό τον Klopp)», εξήγησε. «Ένας από τους καλύτερους προπονητές, αν όχι ο καλύτερος. Νομίζω ότι θα μπορέσει να βγάλει πράγματα μέσα μου που δεν ξέρω καν ότι υπάρχουν μέσα μου. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε».

Ο Szoboszlai δεν θα χρειαστεί να περιμένει πολύ, καθώς η πρώτη του επίσημη ημέρα ως Κόκκινος θα είναι στις 11 Ιουλίου, όταν το δεύτερο κύμα παικτών θα παρουσιαστεί για την προετοιμασία. Μέσα σε όλο τον ενθουσιασμό για το τι πρόκειται να συμβεί, είναι επίσης εύκολο να αισθανθεί κανείς πόσο ευγνώμων είναι ο Szoboszlai για την ευκαιρία που του δίνεται, αφού εργάστηκε γι’ αυτήν για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του.

«Τις τελευταίες τρεις ημέρες, άρχισε να συνειδητοποιώ το ταξίδι που έκανα για να φτάσω εδώ που είμαι τώρα» δήλωσε ο αρχηγός της Ουγγαρίας. «Χρειάστηκε πολλή δουλειά, επιμονή, δέσμευση και θυσίες, αλλά άξιζε τον κόπο. Είχα ένα όνειρο όταν ήμουν νέος, το οποίο μετέτρεψα σε στόχο με την πάροδο του χρόνου, επειδή ένιωθα ότι ήταν εφικτό. Τώρα είμαι με μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, σε ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, αυτό είναι που ονειρευόμουν από παιδί. Για μένα, αυτή είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία, χρειάστηκε η βοήθεια πολλών ανθρώπων».

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο μέσος έδειξε τόσο εμπιστοσύνη στις ικανότητές του όσο και ότι πατάει γερά στο έδαφος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Klopp επιθυμεί διακαώς να προσλαμβάνει παίκτες που είναι κορυφαίοι άνθρωποι. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ήδη υπάρχουν πολλά που μας αρέσουν από το νέο μας Νο 8!

Ο Szoboszlai αισθάνεται ότι πέτυχε το «jackpot» με τον Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com