Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην Maccabi Tel Aviv του Robbie Keane, ο Dominic Price

Στην Maccabi Tel Aviv του Robbie Keane, ο Dominic Price

Η Liverpool έχασε άλλο ένα σημαντικό μέλος του προσωπικού ως μέρος ενός καλοκαιρινού ανασχηματισμού, με τον αναλυτή Dominic Price να μετακομίζει στην Maccabi Tel Aviv του Robbie Keane.

Αυτό το καλοκαίρι σημειώθηκε μια δραστική αλλαγή για τη Liverpool εκτός γηπέδου, καθώς όχι μόνο αποχώρησε ο αθλητικός διευθυντής Julian Ward αλλά και ο διευθυντής έρευνας Ian Graham. Ο Graham οδήγησε μια ομάδα αναλυτών δεδομένων, ερευνητών και προγραμματιστών ως μέρος του προσωπικού μετεγγραφών του συλλόγου, με τις μεταγραφές να αντιμετωπίζονται από τον Ward και τον πρόεδρο της FSG, Mike Gordon. Όσον αφορά τα θέματα στον αγωνιστικό χώρο, οι Reds βασίζονται σε μια ομάδα αναλυτών με επικεφαλής τον βοηθό του Jurgen Klopp, Peter Krawietz.

Το 2021, ο σύλλογος έχασε τον Μark Leyland, μια φυσιογνωμία με τεράστια επιρροή που υπηρέτησε ως αναλυτής μετά τον αγώνα, από τη Newcastle – πριν από μια άλλη αλλαγή στο City Football Group.

Τώρα ο άνθρωπος που ουσιαστικά εντάχθηκε για να πάρει τη θέση του Leyland αποφάσισε να προχωρήσει, με τον Price να διορίζεται τεχνικός διευθυντής στη Maccabi Tel Aviv. Η απόφασή του να ενταχθεί στον ισραηλινό σύλλογο έρχεται λίγες μέρες μετά τον διορισμό του Κeane ως προπονητή, ο πρώην επιθετικός των Reds αναλαμβάνει την πρώτη του δουλειά ως πρώτος manager.

Ο Price είχε περάσει λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πίσω στη Liverpool, μετά από ένα αρχικό διάστημα εννέα ετών στην ακαδημία που άνοιξε τη θέση του για τον ρόλο του αναλυτή απόδοσης της πρώτης ομάδας στο Blackpool μεταξύ 2020 και 2022. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Μaccabi Tel Aviv Ben Μansford, ο 32χρονος θα είναι υπεύθυνος για «αγορές, ανάλυση απόδοσης, αθλητική επιστήμη και δεδομένα, καθώς και για διασύνδεση με το ιατρικό τμήμα».

Χρησιμεύει ως ένα σημαντικό βήμα προς τα πάνω για τον Price, αλλά και ένα πλήγμα για τη Liverpool, καθώς αναζητά για άλλη μια φορά νέα πρόσωπα στο αναλυτικό της προσωπικό.

Ο Krawietz, μαζί με τα καθημερινά του καθήκοντα υποστηρίζοντας τον Klopp, έχει μεγάλη εστίαση στο scouting και στην ανάλυση, και μπορεί ακόμα να καλέσει τους Daniel Spearritt, Greg Mathieson και James French στους ρόλους τους. Ο Spearritt λειτουργεί ως αναλυτής ανάπτυξης παικτών μετά τον αγώνα και της ελίτ, ο Mathieson είναι επικεφαλής της ανάλυσης αντιθέσεων και ο French είναι αναλυτής αντιπάλων.

Η Liverpool έχει ήδη αντικαταστήσει τον Ward με τον προσωρινό αθλητικό διευθυντή Jorg Schmadtke, ενώ τη δουλειά του Graham έχει καλύψει ο πρώην επικεφαλής επιστημονικών δεδομένων Will Spearman. Ο David Woodfine, διευθυντής διαχείρισης δανείων, αποχώρησε επίσης και αντικαθίσταται προσωρινά από τον επικεφαλής της πρόσληψης ακαδημιών Matt Newberry.

Στην Maccabi Tel Aviv του Robbie Keane, ο Dominic Price
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com