Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool θα επισκεφθεί τοπικά νοσοκομεία για την 75η επέτειο του NHS

Η Liverpool θα επισκεφθεί τοπικά νοσοκομεία για την 75η επέτειο του NHS

Η ομάδα κοινότητας Red Neighbours του Liverpool FC Foundation θα επιβιβαστεί στο ανοιχτό λεωφορείο των Reds αυτή την εβδομάδα, με τρόπαια του συλλόγου για να ευχαριστήσει το προσωπικό των τοπικών νοσοκομείων και να γιορτάσει την 75η επέτειο του NHS.

Η περιοδεία με το ανοιχτό λεωφορείο «Είστε οι πρωταθλητές μας» θα ξεκινήσει από το Anfield την Τετάρτη 5 Ιουλίου με το τρόπαιο του Champions League για να επισκεφθεί έξι τοπικά νοσοκομεία στην περιοχή του Liverpool, μεταξύ των οποίων: Arrow Park Hospital, The Royal Liverpool and Broadgreen University Hospitals, Marie Curie Centre Walton, Alder Hey Children’s Hospital, Whiston Hospital και Aintree University Hospital.

Οι θρύλοι της LFC Alan Kennedy και John Barnes θα συμμετάσχουν με το προσωπικό της LFC και του LFC Foundation στην περιήγηση με το ανοιχτό λεωφορείο για να συναντήσουν και να χαιρετήσουν το προσωπικό του NHS, να βγάλουν φωτογραφίες, να υπογράψουν αυτόγραφα και να μοιράσουν μερικά καλούδια της LFC.

Ο Forbes Duff, επικεφαλής της κοινοτικής δέσμευσης του Ιδρύματος Liverpool FC, δήλωσε:: «Ανυπομονούμε για την ξενάγηση με το ανοιχτό λεωφορείο αυτή την εβδομάδα και τη συνάντηση με τους απίστευτους ανθρώπους που εργάζονται τόσο ακούραστα για να υποστηρίξουν ένα από τα μεγαλύτερα ιδρύματα της χώρας μας.

«Ελπίζουμε η επίσκεψή μας να προσφέρει διασκέδαση και ευχαρίστηση στο προσωπικό του νοσοκομείου και να γιορτάσει το NHS στα γενέθλιά του».

Το πρόγραμμα Red Neighbours, που ξεκίνησε το 2017, έχει ως στόχο να κάνει τη διαφορά σε όσους ζουν στις γύρω κοινότητες του συλλόγου μέσω τεσσάρων βασικών τομέων αναγκών: επισιτιστική φτώχεια και εκπαίδευση, υποστήριξη της κοινότητας των ηλικιωμένων, δημιουργία αξέχαστων εμπειριών για τους νέους και ενθάρρυνση μιας σωματικά δραστήριας κοινότητας.

Οι τακτικές επισκέψεις σε τοπικά νοσοκομεία, ξενώνες και οίκους ευγηρίας αποτελούν μέρος των δραστηριοτήτων των Red Neighbours. Οι εθελοντές του προσωπικού της LFC υποστηρίζουν τις επισκέψεις, οι οποίες έχουν ως στόχο να ανεβάσουν τη διάθεση τόσο των ασθενών όσο και του προσωπικού με φιλικές συζητήσεις και διασκεδαστικά τραγούδια.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022/23, το πρόγραμμα Red Neighbours έδωσε αγαθά αξίας άνω των 158.000 λιρών στην τοπική κοινότητα, συμπεριλαμβανομένων κουπονιών για την ξενάγηση στο γήπεδο της LFC, τσάντες με δώρα, δωρεάν σχολικά εισιτήρια και τρόφιμα. Συμμετέχοντας σε πάνω από 69.000 δικαιούχους, αυτό περιλαμβάνει την παροχή 52.000 εβδομαδιαίων γευμάτων, τη σίτιση πάνω από 2.200 ατόμων με καλάθια Breakfast Club to You και τη δωρεά πάνω από 2.700 εισιτηρίων αγώνων σε τοπικά σχολεία, κοινοτικές ομάδες και φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η Liverpool θα επισκεφθεί τοπικά νοσοκομεία για την 75η επέτειο του NHS
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com