Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει τον Jordan Henderson στην Al-Ettifaq ο Steven Gerrard;

Θέλει τον Jordan Henderson στην Al-Ettifaq ο Steven Gerrard;

Με τον Steven Gerrard να αποδέχεται τελικά τη θέση του προπονητή στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας Al-Ettifaq, υπάρχουν ήδη ισχυρισμοί για ενδιαφέρον για τον Jordan Henderson.

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που ο Gerrard έφυγε από τη Liverpool και ο Henderson ανέλαβε την αρχηγία της ομάδας, συνεχίζοντας να σηκώνει κάθε δυνατό τρόπαιο. Τώρα, ο 33χρονος πλησιάζει στο λυκόφως της δικής του καριέρας και αυτό θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην επανένωση με τον πρώην συμπαίκτη του στη Σαουδική Αραβία.

Αυτό αναφέρει η Mail, η οποία ίσως δεν αποτελεί έκπληξη ο ισχυρισμός ότι ο Henderson εξετάζεται ως πιθανή πρώτη υπογραφή για τον Gerrard στην Al-Ettifaq. Ο Gerrard ανακοινώθηκε ως προπονητής της ομάδας της Σαουδικής Pro League τη Δευτέρα, ενώ προηγουμένως είχε επιμείνει ότι θα απέρριπτε τη θέση.

Ο Chris Wheeler της Mail υποστηρίζει ότι, με τον θρύλο της Liverpool να είναι πλέον στη θέση του προπονητή, ο σύλλογος έχει εντοπίσει τον Henderson ως «μία από τις πιθανές μετεγγραφές» για να ενταχθεί στην ομάδα του.

Ο επιθετικός της Chelsea Pierre-Emerick Aubameyang αναφέρεται επίσης ως παίκτης που ενδιαφέρεται, ενώ «αρχικές συζητήσεις» έχουν γίνει με τον Alvaro Morata. Ούτε ο Sadio Mane, ούτε ο Philippe Coutinho αναμένεται να μεταβούν στη Σαουδική Αραβία.

Σημειώνεται ότι ο Henderson έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο στο Anfield και ως εκ τούτου «μένει να δούμε αν θα μπορούσε να δελεαστεί από τα πλούτη που προσφέρονται». Αυτό θα ήταν, φυσικά, το «καρότο» για κάθε παίκτη που κατευθύνεται προς τη Μέση Ανατολή, με τα προσοδοφόρα συμβόλαια να είναι διαθέσιμα μετά την εξαγορά από το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της βασιλικής οικογένειας.

Η Al-Ettifaq δεν είναι ένας από τους συλλόγους που ανήκουν άμεσα στο κράτος, τουλάχιστον σύμφωνα με τις αναφορές, αλλά έχει γίνει μια συνειδητή ανανέωση του πρωταθλήματος στο σύνολό του.

Ο Karim Benzema φέρεται να κερδίζει 172 εκατομμύρια λίρες ετησίως, ή 3,3 εκατομμύρια λίρες την εβδομάδα, στην Al-Ittihad, ενώ ίσως πιο ρεαλιστικά για τον Henderson, ο Wilfried Zaha προσφέρθηκε 30 εκατομμύρια λίρες ετησίως, ή 578.000 λίρες την εβδομάδα, στην Al-Nassr.

Το αίνιγμα για το νούμερο 14 της Liverpool θα είναι μάλλον το αν αισθάνεται ότι θα πρέπει να παραμείνει στην Ευρώπη και να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ο σύλλογος θα του επέτρεπε να φύγει, επίσης, αν και υπάρχει η αίσθηση ότι, με τον James Milner και ενδεχομένως τον Thiago να αποχωρούν, οι άνθρωποι της ιεραρχίας θα παρακάμψουν τον Jurgen Klopp αν χρειαστεί.

Τελικά, δεν είναι σαφές αν θα πρέπει να εμπιστευτούμε αυτή την αναφορά σε αυτό το στάδιο, καθώς φαίνεται σχεδόν πολύ βολικό για τον Henderson να συνδέεται τόσο σύντομα μετά τον διορισμό του Gerrard.

Θέλει τον Jordan Henderson στην Al-Ettifaq ο Steven Gerrard;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com