Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Feyenoord ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Nat Phillips

Η Feyenoord ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Nat Phillips

Ο Nat Phillips δεν κατάφερε να εδραιωθεί στο κέντρο της άμυνας των Κόκκινων έχοντας συμπληρώσει μόλις 5 συμμετοχές την προηγούμενη σαιζόν, ενώ τη σαιζόν 2021-22 είχε δοθεί ως δανεικός στην Bournemouth που αγωνιζόταν τότε στην Championship.

Πιστεύεται λοιπόν ότι στα 26 του χρόνια ο παίκτης θέλοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής, δεν θα απέρριπτε μια ενδεχόμενη πρόταση των Ολλανδών.

Αν και σύμφωνα με την Athletic, η Feyenoord δεν έχει ανοίξει επίσημα συζητήσεις με τους αντιπροσώπους του παίκτη, αποτελούν σίγουρα μια ελκυστική επιλογή για αυτόν λαμβάνοντας υπόψη ότι θα αγωνιστούν επίσης στο Champions League.

Ο κεντρικός αμυντικός κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια λίρες από τους Κόκκινους, τιμή που δεν αποτελεί εμπόδιο για τους Ολλανδούς, οι οποίοι όμως θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν και τον ανταγωνισμό της Leeds United η οποία είχε εκδηλώσει από τον Ιούνιο, το ενδιαφέρον της για τον παίκτη.

Ο Phillips έκανε το ντεμπούτο του για τους Κόκκινους το 2020 εξασφαλίζοντας όμως μόλις 29 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα σε τρία χρόνια.
Ο χρόνος συμμετοχής ήταν πάντα πρόβλημα για τον Άγγλο αφού μπροστά από αυτόν βρίσκονταν πάντα οι Virgil van Dijk, Ibrahima Konate και Joel Matip.

Πιστευόταν ότι μετά την περίοδο δανεισμού του στα Κεράσια, η Bournemouth θα επισημοποιούσε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη αλλά τα προβλήματα τραυματισμών στους Κόκκινους καθιστούσαν αδύνατη τη μετακίνηση του.

Τον Ιανουάριο του 2023 η Galatasaray έδειξε επίσης την επιθυμία της να αποκτήσει τον παίκτη αλλά και πάλι τα προβλήματα φυσικής κατάστασης που αντιμετώπιζαν οι παίκτες της πρώτης ομάδας, κράτησαν τον Nat Phillips στο Anfield ως κάλυψη στην άμυνα.

Ο Phillips ήταν μέλος της ομάδας των Κόκκινων που κατέκτησαν το Carabao Cup πριν μετακινηθεί ως δανεικός στο Vitality Stadium.

Η Feyenoord ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Nat Phillips
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com