Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αμφίβολο το μέλλον του Thiago στην Liverpool με τις νέες αφίξεις

Αμφίβολο το μέλλον του Thiago στην Liverpool με τις νέες αφίξεις

O Thiago είναι ένας από τους πρώτους Reds πού θα εμφανιστούν σήμερα στo AXA Training Center.

Το ενδιαφέρον για τον μέσο της Liverpool Τhiago αυξάνεται καθώς μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον σύλλογο.

Ο Ισπανός συνεχίζει να συνδέεται με μια αποχώρηση από το Anfield μετά από έναν τραυματισμό 2022/23 που έληξε πρόωρα με χειρουργική επέμβαση στο ισχίο. Η Fenerbache είναι μεταξύ εκείνων που συνδέονται πιο έντονα με την έξαρση του 32χρονου, ενώ έχει συνδεθεί με την επιστροφή του στη Barcelona. Η Liverpool είναι θετική στο Νο. 6 της να δει τους εναπομείναντες 12 μήνες του συμβολαίου του, αλλά, εάν το ενδιαφέρον του επιβεβαιωθεί, τότε θα πρέπει να ληφθεί μια σκληρή απόφαση.

Η ανασυγκρότηση της μεσαίας γραμμής του Jurgen Klopp συνεχίστηκε με γοργούς ρυθμούς το Σαββατοκύριακο καθώς ο Dominik Szoboszlai έφτασε από τη RB Leipzig μετά την ενεργοποίηση μιας ρήτρας αποδέσμευσης 70 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του. Ο Ούγγρος συνοδεύει τον Alexis Mac Allister για να ενισχύσει ένα μέρος του γηπέδου που θεωρήθηκε η μεγαλύτερη αδυναμία των Reds την περασμένη σεζόν.

Στοχεύονται και άλλες προσθήκες σε αυτόν τον τομέα, με τη Liverpool να σταθμίζει επί του παρόντος τις επιλογές της προτού συνεχίσει τις δραστηριότητές της. Ο μέσος της Southampton Romeo Lavia εμφανίζεται στη βραχεία λίστα του συλλόγου, ενώ οι εκπρόσωποι του Thuram της Νice «ακούστηκαν» επίσης νωρίτερα στην μετεγγραφική πιάτσα.

Οποιεσδήποτε περαιτέρω μεταγραφές στη μεσαία γραμμή είναι πιθανό να πιέσουν τον χρόνο παιχνιδιού για τον Τhiago, ο οποίος περιορίστηκε σε μόλις 14 συμμετοχές ως βασικός στην Premier League την περασμένη σεζόν λόγω τραυματισμών.

Ως εκ τούτου, μια απομάκρυνση από το Anfield θα μπορούσε τελικά να αποδειχθεί η καλύτερη λύση για όλα τα μέρη, αν και οποιαδήποτε μετακίνηση σε αυτό το μέτωπο είναι απίθανο να είναι επικείμενη.

Αμφίβολο το μέλλον του Thiago στην Liverpool με τις νέες αφίξεις
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com