Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Szoboszlai: «Περιμένω την στιγμή που θα μπω στο Anfield ως παίχτης των Reds»

Szoboszlai: «Περιμένω την στιγμή που θα μπω στο Anfield ως παίχτης των Reds»

Ο Dominik Szoboszlai μετράει αντίστροφα τις μέρες για να παίξει στο Anfield για τη Liverpool, αφού το γήπεδο του άφησε μόνιμη εντύπωση πριν από τέσσερα χρόνια.

Ο αρχηγός της Ουγγαρίας έγινε σήμερα το δεύτερο νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κόκκινων για την καλοκαιρινή περίοδο, συμφωνώντας σε μακροχρόνιο συμβόλαιο με την RB Leipzig.

Πριν από τα δυόμισι χρόνια παρουσίας του στην Bundesliga, ο μέσος εκπροσωπούσε τη Red Bull Salzburg – μεταξύ των οποίων και δύο συναντήσεις με τη Liverpool στο Champions League της περιόδου 2019-20. Και παρόλο που η πρώην ομάδα του εκείνο το βράδυ έμεινε πίσω στο σκορ με 4-3, η εμπειρία του Szoboszlai από το Anfield του άνοιξε την όρεξη για πολλά περισσότερα με τη νέα του ομάδα.

Δήλωσε στο Liverpoolfc.com:

«Εκείνη τη φορά αισθάνθηκα άσχημα γιατί χάσαμε 4-3! Αλλά φυσικά, το έχω ξαναπεί, δεν είχα σχεδόν ποτέ άγχος πριν από το παιχνίδι, νομίζω ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου. Φυσικά το γήπεδο, οι οπαδοί ήταν απίστευτοι, παρόλο που ήταν εναντίον μας [Salzburg]. Και θα δούμε πώς θα είναι όταν θα είναι μαζί μου.
Άκουσα ότι [το Anfield] θα είναι μεγαλύτερο. Φυσικά μετράω τις μέρες γιατί πιστεύω ότι θα είναι πραγματικά μοναδική στιγμή να πας στο γήπεδο του Anfield ως παίκτης της Liverpool.»

Szoboszlai: «Περιμένω την στιγμή που θα μπω στο Anfield ως παίχτης των Reds»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com