Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kozma: «Θα είμαι ο μεγαλύτερος fan του Szoboszlai, εύχομαι τα καλύτερα»

Kozma: «Θα είμαι ο μεγαλύτερος fan του Szoboszlai, εύχομαι τα καλύτερα»

Ο Dominik Szoboszlai θα είναι ο 4ος Ούγγρος παίκτης που θα φορέσει τη φανέλα των Κόκκινων και ο πρώτος στην ιστορία Ούγγρος που έπαιξε για αυτούς, ο Istvan Kozma δεν δίστασε να επαινέσει την απόφαση της ομάδας του Jurgen Klopp να δαπανήσει ένα τόσο σημαντικό ποσό για να τον αποκτήσει.

Ο Kozma έφτασε στη Liverpool το 1992 από την Dunfermline σε μια απόφαση έκπληξη του Graeme Souness να απορρίψει τον Eric Cantona για χάρη του Ούγγρου.

Έπαιξε τελικά μόλις 10 φορές για τους Κόκκινους αποτυγχάνοντας να δημιουργήσει εντύπωση στο χώρο του κέντρου και ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στην πατρίδα του. Πέρασαν 15 χρόνια πριν δούμε Ούγγρο ξανά στα χρώματα της Liverpool. Ακολούθησαν οι Peter Gulacsi, Adam Bogdan και τελευταίος ο Domink Szoboszlai.

Μιλώντας στο Nezmeti Sport, o Kozma υποστήριξε ότι ο Szoboszlai θα λάμψει στο Anfield, αφού καταφθάνει εκεί κάτω από «πολύ διαφορετικές συνθήκες.»

«Φεύγει από μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Bundesliga αλλά πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά με τον Jurgen Klopp.» είπε. «Παίζει το επιθετικό δημιουργικό ποδόσφαιρο που είναι το κύριο χαρακτηριστικό των ομάδων του Γερμανού.» συνέχισε. «Προφανώς θα πρέπει να προσαρμοστεί στο περιβάλλον της Premier League που έχει αλλάξει πολύ στην πάροδο των χρόνων- σκληρή δουλειά και εκπληκτική τεχνική ικανότητα. Νιώθεις τη διαφορά όταν παίζεις εναντίον μιας Αγγλικής ομάδας, ειδικά όταν παίζουν αντίπαλοι δύο Αγγλικές ομάδες.»
«Δεν φοβάμαι για τον Dominik Szoboszlai και νιώθω περήφανος που η Liverpool απέκτησε και πάλι έναν Ούγγρο ποδοσφαιριστή, έστω και για ένα τόσο μεγάλο ποσό. Του εύχομαι ότι καλύτερο και δηλώνω ήδη ο μεγαλύτερος οπαδός του.»
πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για το πέρασμα του από τους Κόκκινους, ο Kozma απάντησε: «Ήταν πολύ καλό που συμμετείχα στη ζωή μιας τόσο μεγάλης ομάδας όπως η Liverpool FC.» είπε. «Απόλαυσα κάθε στιγμή μου εκεί αν και δεν έπαιξα πολύ. Δεν θα αρνηθώ ότι ένιωσα έκπληκτος όταν άκουσα ότι είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτηση μου και φυσικά ποιος δεν θα δεχόταν να πάει σε μια ομάδα-ανεξάρτητα από το συμβόλαιο, που αποτελεί το όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή.»

«Δεν υπάρχει υπερβολή στο γεγονός ότι είναι τρομακτικό το συναίσθημα να παίζεις μπάλα στο Anfield, αφού οι οπαδοί της Liverpool είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Και αυτό είναι θαυμάσιο να το ζεις ως εμπειρία, ως στιγμή της ζωής σου ακόμα και στις κερκίδες.» ολοκλήρωσε.

Kozma: «Θα είμαι ο μεγαλύτερος fan του Szoboszlai, εύχομαι τα καλύτερα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com