Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dominik Szoboszlai, ο νέος κάτοχος της Famous Red shirt με το Νο8

Dominik Szoboszlai, ο νέος κάτοχος της Famous Red shirt με το Νο8

Ο Dominik Szoboszlai εξήγησε την απόφασή του να πάρει τη φανέλα με το Νο 8 της Liverpool κατά την ένταξή του – εν μέρει εμπνευσμένος από το τατουάζ του Steven Gerrard!

Ο Szoboszlai ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στη Liverpool για 60 εκατομμύρια λίρες το απόγευμα της Κυριακής, αποτελώντας τη δεύτερη μεταγραφή των κόκκινων το καλοκαίρι. Η άφιξή του να ακολουθεί εκείνη του Alexis Mac Allister, ο οποίος πήρε το Νο 10 που φορούσε ο Sadio Mane όταν ήρθε από την Brighton τον Ιούνιο.

Η τελευταία μεταγραφή κληρονόμησε τη φανέλα με το Νο. 8 που ελευθέρωσε ο Naby Keita αυτό το καλοκαίρι, αλλά, φυσικά, το πιο διάσημο πρόσωπο που την φορούσε φορούσε ήταν ο Gerrard.

Ο Gerrard που αποτελεί σημείο αναφοράς για την πλειοψηφία των παικτών που υπέγραψε η Liverpool τα τελευταία χρόνια, με τις αναμνήσεις από τους ηρωισμούς του ως αρχηγός του συλλόγου – μεταξύ άλλων και στην Κωνσταντινούπολη – να λάμπουν.

Το ίδιο ισχύει και για τον Szoboszlai, ο οποίος μάλιστα έχει μια φράση του θρυλικού μέσου στο μπράτσο του, η οποία γράφει:
«Το ταλέντο είναι μια θεϊκή ευλογία, αλλά χωρίς απίστευτη θέληση και ταπεινότητα, δεν αξίζει τίποτα».

Μιλώντας στο LFCTV κατά τη μεταγραφή του στο Anfield, ο 22χρονος εξήγησε την απόφασή του να πάρει τη φανέλα με το Νο 8.

«Όχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο, αλλά φυσικά είναι ένας μεγάλος αριθμός», είπε. «Πολλοί σπουδαίοι παίκτες είχαν αυτό το νούμερο. Και επίσης έχω ένα τατουάζ από τον Steven Gerrard, αυτό που είπε – δεν θυμάμαι καν πότε, – οπότε ήταν επίσης ένας λόγος για τον οποίο ήθελα να πάρω το νούμερο 8.»

Πριν από τον Gerrard, τη φανέλα με το νούμερο 8 είχε φορέσει ο Emile Heskey, ενώ άλλοι προηγούμενοι κάτοχοί της στην εποχή της Premier League ήταν οι Oyvind Leonhardsen, Stan Collymore, Jamie Redknapp και Paul Stewart.

Αναμφίβολα ο 43χρονος πλέον Gerrard, ήταν αυτός που την έκανε εμβληματική στη σύγχρονη εποχή, κάτι που με τη σειρά του ενέπνευσε τον Szoboszlai.

Dominik Szoboszlai, ο νέος κάτοχος της Famous Red shirt με το Νο8
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com