Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool φέρεται ως ο πιο πιθανός προορισμός για τον Romeo Lavia

Η Liverpool φέρεται ως ο πιο πιθανός προορισμός για τον Romeo Lavia

Μετά την απόκτηση του Dominik Szoboszlai, οι Κόκκινοι φαίνεται να βρίσκονται πιο κοντά στην απόκτηση του Romeo Lavia της Southampton.

Με την απόκτηση των Alexis Mac Allister και Dominik Szoboszlai, η ομάδα του Jurgen Klopp βελτιώνεται αισθητά στον χώρο του κέντρου με κόστος δαπάνης τα 95 εκατομμύρια λίρες και οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας νιώθουν δικαιωμένοι για την περίπτωση του Jude Bellingham ο οποίος έφυγε από την Dortmund για 115 εκατομμύρια.

Είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί ακόμα ένας μέσος, με τον Lavia να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους, αρκετά ψηλά μάλιστα στη λίστα αφού πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται από την τεχνική ηγεσία των Κόκκινων.

Μιλώντας στο site του Empire of the Kop, ο Jacob Tanswell, δημοσιογράφος της The Athletic υπεύθυνος για τα διαδραματιζόμενα στη Southampton είπε: «Και οι 6 ομάδες της κορυφής έχουν ελέγξει την πρόοδο του και κατά περιόδους έχουν δείξει ενδιαφέρον για αυτόν.»

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε με λεπτομέρεια την κρούση της Arsenal για τον παίκτη, αλλά και την έρευνα κατά τη διάρκεια της χρονιάς από τη Liverpool ενώ και η Chelsea εκδήλωσε ανοιχτά το ενδιαφέρον της.

Όταν ρωτήθηκε για το ποια ομάδα πιστεύει ότι θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Lavia, o Tanswell είπε: «Η Southampton θέλει ένα μεγάλο ποσό γι’ αυτόν. Και προφανώς υπάρχει στο συμβόλαιο του και ο όρος εξαγοράς από τη City, οπότε η τιμή του ανέρχεται στα 45 με 50 εκατομμύρια λίρες.»

«Υπάρχει περίπτωση να τα δώσει η Arsenal με δεδομένο ότι ήδη ξόδεψαν 105 εκατομμύρια για τον Declan Rice; Ή μήπως η Tottenham που μετά τη φυγή του Pierre Emile Hojbjerg έχουν δαπανήσει ένα σεβαστό ποσό για την απόκτηση του Maddison; Θα έλεγα ότι θα έπρεπε να κοιτάξετε είτε προς τη Liverpool είτε προς την Chelsea.»

«Προσωπικά νομίζω ότι θα είναι η Liverpool με όλη τη δουλειά που έχει προηγηθεί από τον Jurgen Klopp και τους συνεργάτες του. Η Liverpool είναι ο πιο πιθανός προορισμός για τον Lavia.»

Έχει νόημα βέβαια η απόκτηση του Lavia, αν λάβουμε υπόψη ότι οι Mac Allister και Szoboszlai θα καλύψουν επιθετικά την ομάδα, με τον 19χρονο παίκτη της Southampton να προορίζεται για περισσότερο αμυντικό ρόλο- ως αντικαταστάτης του Fabinho.

Ο Fraser Spinney, ειδήμων επίσης σε θέματα της Southampton περιέγραψε τον Lavia ως «μαχητικό» και «απίστευτα πεισματάρη στο να πιέζει» θεωρώντας ότι έδειξε τα καλύτερα στοιχεία ως Νο6 στην ομάδα των Αγίων.

Αν και 50 εκατομμύρια λίρες είναι ένα σεβαστό πόσο για έναν παίκτη της ηλικίας και της εμπειρίας του Lavia, ένα επιπλέον πλεονέκτημα της απόκτησης του θα είναι το γεγονός ότι στο μέλλον θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένας εγχώριος παίκτης.

Αν μη τι άλλο οι Κόκκινοι έχουν δείξει αυτό το καλοκαίρι ότι δεν διστάζουν να αγοράσουν ποιοτικούς παίκτες στις θέσεις εκείνες που επείγει η αναβάθμιση.

Η Liverpool φέρεται ως ο πιο πιθανός προορισμός για τον Romeo Lavia
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com