Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «O Szoboszlai είναι μεταγραφή για το παρόν και το μέλλον»

Klopp: «O Szoboszlai είναι μεταγραφή για το παρόν και το μέλλον»

Όπως και όλοι οι οπαδοί της Liverpool, έτσι και ο Jurgen Klopp είναι ενθουσιασμένος για τη νέα προσθήκη παίκτη στο ρόστερ του, αυτή του Dominik Szoboszlai.

O Ούγγρος είναι η δεύτερη μεταγραφή των Reds για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, και μαζί με τον Alexis Mac Allister δίνει σοβαρούς λόγους στους φίλους της ομάδας μας να ελπίζουν ότι η μακρά αναμονή για την επίλυση των προβλημάτων του κέντρου θα λάβει επιτέλους τέλος.

Τις ίδιες ελπίδες προφανώς έχει και ο Klopp, o οποίος μιλώντας στο site της ομάδας, δήλωσε τα εξής για τον Dominik:

«Το πρώτο πού έχω να πω είναι ‘καλώς ήρθες στη Liverpool, Dominik’.»

«Ξέρω πόσο ενθουσιασμένος είναι πού θα είναι εδώ μαζί μας, οπότε είναι σημαντικό να καταλάβει ότι και εμείς είμαστε εξίσου ενθουσιασμένοι.»

«Γνωρίζαμε ήδη λίγο τον Dominik ως αντίπαλο, καθώς δώσαμε μερικά πολύ δύσκολα παιχνίδια εναντίον της Salzburg όταν έπαιζε εκεί, και νομίζω ότι όλοι καταλάβαιναν από τότε ότι είναι ένας παίκτης με πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές.»

«Νομίζω ήταν έφηβος τότε και έχει κάνει μεγάλα βήματα έκτοτε – μετακινήθηκε στη Λειψία, τα πήγε πολύ καλά στη Bundesliga, έπαιξε για την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας και έγινε αρχηγός της σε απίστευτα νεαρή ηλικία.»

«Αυτά είναι πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα, και δεν έχουμε καν μιλήσει για τις ποδοσφαιρικές αρετές του! Δε θα πω πολλά γι’ αυτές αυτή τη στιγμή, παρά μόνο ότι είναι ακριβώς αυτές πού θα απολαύσουμε πολύ και πού επίσης θα μας βοηθήσουν να πάρουμε αποτελέσματα.»

«Ωστόσο δεν υπάρχει πίεση. Ο Dominik είναι ακόμα ένας πολύ νέος παίκτης. Έχει ακόμα πολλά περιθώρια ανάπτυξης και χρειάζεται να κάνουμε υπομονή και να του δώσουμε χώρο και χρόνο ώστε το ταλέντο του να φανεί μέσα στην ομάδα μας.»

«Το καλό είναι ότι οι οπαδοί μας καταλαβαίνουν αυτή τη διαδικασία. Ξέρω ότι οι οπαδοί είναι εξίσου ενθουσιασμένοι με μας, γνωρίζω όμως ότι είναι σημαντικό να παρέχουμε στον Dominik τις συνθήκες πού θα τον κάνουν να ανθίσει.»

«Από τις ομάδες και τα πρωταθλήματα πού έχει αγωνιστεί, είναι σαφές ότι έχει πάρει εξαιρετική ποδοσφαιρική εκπαίδευση, οπότε η ευθύνη μας τώρα είναι να δώσουμε συνέχεια σε αυτή του την εκπαίδευση ως μέλος της οικογένειας της Liverpool.»

«Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους μέσα στην ομάδα πού συνεισέφεραν σε αυτή τη μεταγραφή. Είναι μία προσθήκη για το παρόν και το μέλλον μας.»

Στα κόκκινα ο Szoboszlai.
Στα κόκκινα ο Szoboszlai.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com