Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Nice δείχνει να «χαλάει» την μετακίνηση του Kephren Thuram

Η Nice δείχνει να «χαλάει» την μετακίνηση του Kephren Thuram

Η Liverpool μάλλον δέχτηκε ένα τεράστιο μεταγραφικό πλήγμα, καθώς η OGC Nice φέρεται να επιθυμεί να κρατήσει τον μέσο Kephren Thuram για άλλη μια σεζόν.

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι η ομάδα του Jürgen Klopp είχε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του 22χρονου. Ωστόσο, το Nice-Matin ανέφερε τώρα ότι η ομάδα της Ligue 1 θέλει να κρατήσει το αστέρι για έναν ακόμη χρόνο, παρά το ενδιαφέρον της Liverpool.

Ο Thuram βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διεθνείς υποχρεώσεις με τη Γαλλία κάτω των 21 ετών και ως εκ τούτου η συμφωνία θεωρείται ότι προς το παρόν βρίσκεται σε αναμονή. Ο ίδιος «δεν θέλει να ασχοληθεί με το μέλλον του στον σύλλογο» μέχρι να επιστρέψει από τις διεθνείς υποχρεώσεις, απόφαση που πήρε ο πατέρας του Lilian.

Η απροθυμία της Nice να κλείσει συμφωνία, θα μπορούσε να επηρεάσει τα καλοκαιρινά σχέδια της Liverpool, με τους Κόκκινους να έχουν ήδη εξασφαλίσει την υπογραφή του Alexis Mac Allister. Ο πρώην μέσος της Brighton έφτασε νωρίτερα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά πιστεύεται ότι ο Klopp θέλει να τον πλαισιώσει τουλάχιστον άλλος ένας μέσος.

Ο Thuram έχει χαρακτηριστεί ως ο στόχος προτεραιότητας, αλλά μένει να φανεί αν είναι εφικτό να τον αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι. Με τους Naby Keita, τον James Milner και τον Alex Oxlade-Chamberlain να έχουν ήδη αποχωρήσει, η Liverpool έχει αδειάσει από παίχτες στη μεσαία γραμμή.

Μένει να δούμε αν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία ή αν η Liverpool θα επιλέξει να αλλάξει τα σχέδιά της και να στραφεί σε άλλους στόχους, αν η Nice δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στη στάση της.

Είναι απίθανο να υπάρξει κάποια πρόοδος μέχρι η ομάδα U21 της Γαλλίας να ολοκληρώσει την συμμετοχή της στο Euro αυτό το καλοκαίρι, με τον Thuram να αποτελεί ζωτικής σημασίας φιγούρα για την ομάδα τους.

Η Nice δείχνει να χαλάει την μετακίνηση του Kephren Thuram
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com