Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει τον Νat Phillips στην Leeds United ο Daniel Farke;

Θέλει τον Νat Phillips στην Leeds United ο Daniel Farke;

Η Leeds πιστεύεται ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Nat Phillips, ανεξάρτητα από τον νέο προπονητή και τον αθλητικού διευθυντή της ομάδας.

Παρόλα αυτά, ο πρώην προπονητής της Gladbach Daniel Farke που συγκαταλέγεται στα φαβορί για την ανάληψη των προπονητών στην Leeds, είναι ο άνθρωπος που ήθελε να πάρει τον Phillips στην Νorwitch City, όταν ήταν επικεφαλής των Καναρινιών.

Η Liverpool πιστεύεται ότι απαιτεί έως και 10 εκατομμύρια λίρες (12,7 εκατομμύρια δολάρια) για τον Phillips, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Ο Phillips έκανε μόνο πέντε εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, αλλά κατά το παρελθόν βοήθησε την Bournemouth να ανέβει από την Championship ως δανεικός, κατά το δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22 — κάτι που η Leeds θα προσπαθήσει να κάνει μετά τον υποβιβασμό της από την Premier League τον περασμένο Μάιο.

Ο αμυντικός έχει κάνει 29 εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα για τη Liverpool από τότε που έκανε το ντεμπούτο του το 2020. Πέρασε επίσης το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2019-20 ως δανεικός στη Stuttgard στη 2η κατηγορία της Bundesliga, με 22 εμφανίσεις καθώς επίσης κέρδισε την άνοδο με την Γερμανική ομάδα.

Θέλει τον Νat Phillips στην Leeds United ο Daniel Farke;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com